logo logo
Fotbal flash

Franța conduce detașat în clasamentul grupei B, din preliminariile EURO 2024

08 septembrie 2023

 

Card image

Cu 15 puncte din tot atâtea posibile, Franța ocupă prima poziție în clasamentul grupei B, din preliminariile EURO 2024. Joi la Paris, selecționata Franței a învins Irlanda cu scorul de 2-0, într-o partidă în care nu s-a pus nici un moment problema învingătoarei.

Golurile au fost marcate câte unul în fiecare repriză, având ca autori pe Aurelien Tchouameni, minutul 19, din pasa lui Kylian Mbappe și Marcus Thuram, minutul 48, după un atac prelungit, având-ul în prim plan pe Antoine Griezmann.

Antrenorul echipei Franței Didier Deschamps, s-a văzut nevoit să-l schimbe pe atacantul Olivier Giroud, din cauza unei accidentări, acesta părăsind terenul în minutul 26, cu ochii în lacrimi, probabil de consecințele accidentării la gleznă.

În celălalt meci al grupei B, disputat tot joi, Olanda a învins Grecia, scor 3-0 și ambele echipe au câte 6 puncte, dar Olanda are un joc mai puțin disputat. În etapa de duminică, Olanda va întâlni Irlanda în deplasare, iar Franța va sta.

Declarația antrenorului echipei Franței, Didier Deschamps, după victoria cu Irlanda

Antrenorul echipei Franței, Didier Deschamps, a declarat la finalul partidei, conform site-ului UEFA, despre Aurélien Tchouameni, următoarele: „Nu știu de câte ori a atins mingea în seara asta. Are un talent impresionant de a câștiga mingea în spate și are capacitatea de a controla mingea în mișcare. Jos pălăria pentru Tchouameni! Singurul regret este că nu am marcat mai mult de două, având în vedere numărul de ocazii pe care ni le-am creat.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

FCU Craiova își adjudecă toate punctele, puse în jocul cu FC Voluntari

 

Card image