Franța a remizat cu Ucraina, scor 1-1, într-o partidă din preliminariile World Cup 2022, grupa D

București, 25 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Mbape-Franta

Câștigătoarea ediției trecute a Cupei Mondiale, Franța a început preliminariile Cupei Mondiale 2022, cu un semieșec, nereușind să se impună pe propriul teren în partida cu Ucraina, scor final 1-1, în cadrul Grupei D.

Partida disputată miercuri pe stadionul Stade de France din Paris, a fost una de slab nivel tehnic, cu greșeli mari de ambele părți. Vedetele Franței, Paul Pogba, Antonie Griezmann, Ousmane Dembele, Coman sau Mbape, au făcut un joc modest.

Golurile au fost marcate de Antonie Griezmann, minutul 19, cu un șut bine plasat din marginea careului, pentru Franța, respectiv fundașul Presnel Kimpembe, autogol, minutul 57, pentru Ucraina. În celălalt meci al grupei D, disputat tot miercuri, Finlanda a terminat tot la egalitate, scor 2-2, partida cu Bosnia și Herțegovina. Duminică, selecționata Franței va evolua în deplasare cu Kazahstan, iar Ucraina va întâlni acasă Finlanda.

Declarații, după egalul dintre Franța și Ucraina

Antoine Griezmann, component al clubului Barcelona și al selecționatei Franței, a declarat după egalul cu Ucraina, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Încerc mereu să dau totul pentru echipă, fie că înscriu gol sau cu un asist, sau să recuperez mingi. Cu mult efort, totul devine posibil și sunt foarte mulțumit."

Didier Deschamps, antrenorul Franței, a declarat după egalul cu Ucraina, conform sursei citate anterior, următoarele: „Ar fi trebuit să fim în siguranță la pauză, având în vedere numărul nostru de ocazii și a fost mai greu în a doua repriză. Golul pe care l-am primit putea fi evitabil, am forțat până la final și, desigur, suntem dezamăgiți."

Antrenorul selecționatei Ucrainei, Andriy Shevchenko, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Am făcut un plan și a funcționat astăzi pentru că, am încercat să ermetizăm spațiul din spate, am încercat să eliminăm cei mai buni jucători talentați ai echipei franceze.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X