logo logo
Fotbal flash

Frankfurt învinge Barcelona pe Camp Nou și se califică în semifinalele Europa League

15 Aprilie 2022

 

Card image

Barcelona și Frankfurt, s-au confruntat joi pe stadionul Camp Nou, în partida retur a sferturilor de finală Europa League, la capătul căreia, victoria a revenit echipei germane, cu scorul de 3-2, calificând-use în semifinalele Europa League, cu scorul general de 3-4.

Golurile din partida retur, au fost marcate de Sergio Busquets, minutul 90+1 și Memphis Depay, minutul 90+1, pentru Barcelona, respectiv, Filip Kostic, minutele 4, și 67, Rafael Borre, minutul 36, pentru Frankfurt.

Deși a avut o posesie net superioară, Barcelona a fost surprinsă de multe ori pe contraatac de jucătorii echipei Frankfurt, așa au rezultat și cele trei goluri. Mai trebuie spus că jucătorul lui Frankfurt, Obite Evan N'Dicka, a fost eliminat în minutul 90+10, după ce a văzut al doilea cartonaș galben. Capacitatea stadionului a fost populată în totalitate de fanii ambelor echipe, dintre care, cei veniți din Germania, au fost în număr de 30 mii.

În semifinale, Frankfurt va întâlni echipa din Anglia, West Ham, partida tur, se va disputa pe data de 28 aprilie, pe stadionul Olimpic din Londra, returul fiind programat la data de 05 mai la Frankfurt, ambele partide vor începe la orele 22:00.

Declarația antrenorului echipei Barcelona, Xavi, a declarat după eliminarea din Europa League

Antrenorul echipei Barcelona, Xavi, a declarat după eliminarea din Europa League, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: Xavi: "Sunt foarte dezamăgit, sunt un învingător, detest pierderea. Această înfrângere nu mă va opri, în niciun caz. Îndreptarea lucrurilor este doar un caz de timp și răbdare. Nu ar trebui să dăm vina pe oboseala mentală sau fizică, nu am folosit bine mingea. Am ratat câteva șanse. Am preluat conducerea echipei în noiembrie. Eliminarea chiar ne enervează, dar asta nu înseamnă că suntem pe un drum greșit. Am jucat meciuri foarte bune atât în Europa, cât și pe plan intern. Oamenii vor să spună că acesta este un eșec. Nu este. Obiectivul nostru principal a fost să ne calificăm în Liga Campionilor și suntem pe drumul cel bun pentru asta în La Liga. Europa ne-a arătat să învățăm din greșelile noastre.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Portugalia învinge Turcia și va întâlni Macedonia de Nord, pentru un loc la turneul final World Cup

 

Card image