București, 13 Februarie 2019

Fără vedetele Neymar și Cavani, PSG a câștigat meciul cu Man United, din turul optimilor Champions League

../Imagini-001-2019/Man_United-PSG-0-2

Marți, pe stadionul Old Trafford, din Manchester, în prezența a 74000 de spectatori, Manchester United a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0, în fața echipei franceze PSG, în manșa tur a optimilor de finală Champions League.   

Deși PSG a început partida fără vedetele Neymar și Cavani, ambii accidentați, a reușit să marcheze de două ori prin Presnel Kimpembe, 53' și Kylian Mbappé, 60' și să-și facă meciul retur din 6 Martie, mult mai ușor. La felul cum s-au prezentat cei de la Man United, este greu de presupus că vor reuși să întoarcă rezultatul la Paris, peste trei săptămâni. Mai mult, cei de la Manchester, vor fi lipsiți în deplasarea de la Paris și de atacantul Paul Pogba, care a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în minutul 89.

Antrenorul interimar al echipei Manchester United, Ole Gunner Solskjaer, a declarat după înfrângerea suferită în meciul cu PSG, conform L'Equipe, următoarele: "Meciul a fost unul echilibrat. Nu trebuia să primim primul gol, iar golul al doilea, a fost ca urmare a calității jocului lor. PSG sunt favoriți la calificare. Suntem dezamăgiți, dar trebuie să mergem mai departe, deoarece nu acesta este nivelul pe care îl urmărim. Trebuie să fim cinstiți, au fost cu un nivel mai sus, dar calificare nu sa pierdut încă. Trebuie să ne revenim. În vestiar, băieții au fost dezamăgiți, dar a existat determinare. Avem un drum lung de parcurs, dar suntem Manchester United, încă suntem viguroși."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Espanyol-Real-2-4

Citește și: Real Madrid învinge Espanyol, scor 4-2, deși a jucat în 10 oameni peste 20 de minute

Pe RCDE Stadium din Barcelona, Real Madrid a câștigat cu scorul de 4-2, împotriva echipei locale Espanyol și speră să mai recupereze distanța față de Barcelona...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X