FCSB termină ultimele 3 jocuri oficiale, cu 3 înfrângeri, ultima duminică la Mediaș cu Hermannstadt

București, 22 Ianuarie 2021

../Imagini-02-2021/Hermannstadt-FCSB-1-0

Se pare că FCSB-ul a intrat într-o zonă crepusculară, după trei eșecuri consecutive înregistrate, atât în campionat cât și în Cupa României și toate acestea datorate în mare parte, după plecarea lui Denis Man, a gerului din această perioadă, cu care fotbaliștii nu prea sunt obișnuiți să joace.

În partida de duminică, disputată la Mediaș, din cadrul etapei a 23-a, Hermannstadt, o echipă avidă de puncte, datorită locului ce îl ocupa înaintea jocului, s-a mobilizat exemplar și a reușit să câștige partida cu FCSB, neputinciosă în fața unei echipe care s-a apărat eroic.

Singurul gol al meciului, a venit în minutul 13, în urma unui penalti, transformat de Romario Pires. La faza controversată când a fost acordat penalti-ul, arbitrii s-au cam înșelat, la căderea lui Bagaric în contactul cu portarul Vlad. Dacă funcționa sistemul VAR, lucrurile puteau fi clare, dar conducerile FRF și LPF încă sunt inexplicabil de nepăsătoare și întârzie implementarea acestui sistem, ce are repercusiuni asupra muncii și eforturilor jucătorilor.

Singura mare ocazie de gol a echipei FCSB, a venit în minutul 86, atunci când Nedelcu a trimis puternic din afara careului, iar portarul sibienilor, Cristiano a respins din plonjon, cu mare dificultate. Mai putem consemna, un gol anulat corect, autor Buziuc, în minutul 68, aflat în poziție de ofsaid.

După acest rezultat, Hermannstadt urcă o poziție în clasament, ajungând pe locul 14, cu 22 puncte, iar FCSB poate pierde locul 1, dacă CFR Cluj va reuși să învingă FC Voluntari, în partida de pe teren propriu, ce se dispută în această seară. Clujenii au a doua șansă de a face rocada la vîrful clasamentului, ținând cont că, în etapa anterioară, atunci când FCSB a pierdut pe Arena Națională cu Academica, au pierdut și ei la Botoșani.

Declarația căpitanului echipei FCSB, Cristi Tănase, după eșecul cu Hermannstadt

Căpitanul echipei FCSB, Cristi Tănase, a declarat după înfrângerea cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Din păcate am pierdut din nou, trei puncte foarte importante. Dacă vrem să câștigăm campionatul, trebuie să luăm toate punctele cu echipele din playout. În seara asta, nu am făcut un meci bun. Nici nu puteam să facem un meci bun, pe un asemenea teren. Numai în România se întâmplă să joci pe teren înghețat. Nu ai cum să-ți impui jocul pe un asemenea teren. Nu înțeleg, de ce în octombrie, noiembrie, jucam la o săptămână și acum pe frigurile astea jucăm la trei zile. Așteptăm vremea bună și poate vom câștiga. Nu este problemă de încredere în această perioadă, este simplu, nu poți să frânezi, nu poți să te oprești pe un asemenea teren, nu poți să joci fotbal.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X