v
logo logo
Fotbal flash

FCSB termină partida din deplasare cu UTA, în 9 oameni și cu înfrângere

29 august 2023

 

Card image

Partida de la Arad, dintre UTA și FCSB, din cadrul etapei a 7-a, disputată luni, i-a adus echipei FCSB și prima înfrângere în actuala ediție de campionat, scor 2-1. Victoria arădenilor a fost facilitată de sprijinul fanilor din tribune, precum și de cele două eliminări din tabăra echipei FCSB.

Cartonașele roșii primite de Alexandru Pantea, în minutul 45+4 și de Florinel Coman, minutul 83, au fost arătate de centralul partidei George Găman, pentru cumul de cartonașe galbene. Eliminările celor doi jucători, implică suspendarea acestora pentru derby-ul echipei FCSB cu U Craiova, din cadrul etapei a 8-a, programat duminică.

Golurile de pe stadionul Francisc Neuman, au fost marcate de Andrej Fabry, minutul 18 (pen) și Godberg Cooper, minutul 61, pentru UTA Arad, respectiv, Florinel Coman, minutul 3. Penalti-ul acordat echipei UTA, după verificarea VAR, a fost contestat de jucătorii echipei FCSB, întrucât nici prin reluările de faze, nu s-a putut vedea clar hențul comis de Pantea.

Cu cele trei puncte obținute, UTA Arad, cu Mircea Rednic pe bancă, reușește să evadeze din subsolul clasamentului, ajungând pe locul 12, cu 7 puncte. FCSB chiar dacă este la prima înfrângere, continuă să fie liderul campionatului, cu 15 puncte, urmată de U Craiova, cu 14 puncte și CFR Cluj, 13 puncte.

Declarația antrenorului echipei UTA Arad, Mircea Rednic, după succesul cu FCSB

După victoria cu FCSB, antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Așteptam victoria asta, mai ales că veneam după o perioadă mai grea. Am pornit foarte greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre, totuși am câștigat cu echipe de pe primul loc. Am început prost, am luat un gol, dar mi-a plăcut reacția echipei. Ne-am creat situații, am pus presiune pe apărarea lor. Știam că pentru moment, este punctul lor vulnerabil. A venit și golul și eu cred că am gestionat foarte bine meciul. N-ai cum să nu reacționezi pozitiv, la atmosfera incredibilă care a fost astăzi aici. Le mulțumesc suporterilor. Cei de la FCSB sunt buni și nu sunt din greșeală pe primul loc. Este o victorie muncită, de care aveam nevoie ca de aer și chiar îmi felicit jucătorii.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Andrea Mandorlini, înaintea returului dintre CFR Cluj și Adana Demirspor: Va fi o partidă dificilă

 

Card image