FCSB și U Craiova au terminat nedecis, în penultima etapă din sezonul regular

București, 05 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/FCSB-Craiova-0-0

Duminică la Giurgiu, pe terenul echipei Astra, FCSB și U Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, rezultat ce avantajează echipa de pe locul secund, CFR Cluj. Partida disputată pe o ploaie ce nu a contenit, a fost o piedică în exprimarea celor două echipe, necesitând un efort suplimentar.

După aspectul jocului, U Craiova a fost echipa care și-a creat mai multe ocazii de gol, cea mai mare ratare, culminând cu penalti-ul obținut de Andrei Ivan și ratat cu seninătate de Alexandru Cicâldău, în minutul 61, mai bine spus apărat de portarul Andrei Vlad.

Pe finalul partidei, ambele echipe puteau da lovitura și să obțină victoria. Mai întâi a fost ocazia lui Florin Tănase din minutul 84, atunci când portarul Pigliacelli a respins cu piciorul, apoi în minutele de prelungiri ale partidei, Andrei Ivan a trimis din 6 metri, pe lângă poarta lui Vlad.

Mai putem consemna, revenirea în formația craioveană a atacantului Elvir Koljic, după o lungă accidentare, fiind folosit în ultimele 10 minute de joc, de antrenorul Marinos Ouzounidis. Este posibil să-l vedem pe Koljic și în următorul joc al craiovenilor, mai multe minute, cel împotriva echipei CFR Cluj, ce se va disputa duminică pe Ion Oblemenco, de la orele 21:30.

Declarația antrenorului Marinos Ouzounidis (U Craiova), după egalul cu FCSB

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, a declarat după egalul obținut cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Cred că am fi meritat să câștigăm. Câteodată, îți creezi foarte multe ocazii și nu reușești să câștigi, cum a fost acum, iar altădată, ai mai puține ocazii. Jucătorii mei au făcut un meci foarte bun. Doar în câteva momente, când noi ne-am deschis, tranziția dintre atac și apărare n-a funcționat și și-au creat și ei câteva situații. Atunci când am stat compacți în teren, am controlat meciul, am avut ocazii de a înscrie, așa am gândit meciul. Am găsit calea de a sparge pressing-ul lor, de a ne apropia de poartă și am avut 3-4 ocazii. Se poate întâmpla, una peste alta, sunt mulțumit de cum am jucat și felicit echipa și jucătorii.”

„Din punctul meu de vedere, rezultatul nu este corect, am avut mai multe ocazii. Au avut și ei o oportunitate sau două, dar noi am avut foarte multe. Avem jucători foarte buni, iar data viitoare dacă vom avea penalti, tot Cicâldău îl va executa. Koljic a revenit, dar încă nu este încă pregătit, îl vom folosi treptat”, a mai spus în încheiere Marinos Ouzounidis.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X