logo logo
Fotbal flash

FCSB învinge în deplasare FCU Craiova, scor 1-0 și trece pe loc de play-off

19 septembrie 2021

 

Card image

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, FCSB a reușit o victorie la limită cu FCU Craiova, urmare a golului marcat din penalty, având-ul ca autor pe Claudiu Keșeru, în minutul 62. Golul a fost contestat de jucătorii conduși de pe bancă de Adrian Mutu, dar la reluările de fază, s-a constatat că, fundașul Diallo a intrat imprudent pe direcția de alergare a lui Iulian Crețu. A fost o fază în care arbitrul Iulian Călin a dictat penalty la semnalizarea asistentului, deși în faze asemănătoare, unii arbitri ar fi dat penalty, alții nu.

Partida nu a fost una de un nivel tehnic sau spectacular deosebită, Adi Mutu și-a așezat bine oamenii în teren, iar dacă nu era penalty, se îndrepta către un rezultat de egalitate. Conform statisticilor, FCSB are o ușoară superioritate, astfel că, raportul șuturilor pe poartă a fost de 3/1 în favoarea bucureștenilor, iar posesia mingiei a aparținut tot acestora, 60/40.

În etapa următoare, FCSB va evolua sâmbătă, acasă cu Academica, uar FCU Craiova va evolua duminica următoare, în deplasare cu FC Botoșani. Până atunci, FCSB va evolua în 16-zecimile Cupei României, miercuri în deplasare cu CS Hunedoara, iar în aceiași competiție, FCU Craiova va evolua marți pe stadionul Ilie Oană, împotriva Petrolului. În clasament, FCSB ocupă cel puțin provizoriu, locul 5, cu 15 puncte, iar FCU Craiova, locul 12.

Declarația atacantului echipei FCSB, Claudiu Keșeru, după victoria cu FCU Craiova

Autorul golului echipei FCSB, Claudiu Keșeru, a declarat după joc, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Partida se îndrepta către un 0-0 și numai un moment, care să te poată să înscrii făcea diferența, este clar că diferența de forțe n-a fost mare. A fost un meci urât pentru telespectatori. Cred că nici pentru noi în teren n-a fost plăcut, o luptă fizică mai mult, se trăgea cu dinții de fiecare minge, dar terenul a fost extrem de greu. Acestea sunt meciurile unde trebuie să iei puncte, sunt meciurile care se uită. Este prematur să vorbim de un obiectiv real, am câștigat cu 1-0, nu am luat gol. Devenim echilibrați în teren, în joc, la minte și asta este important.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

După trei victorii consecutive, UTA Arad, urcă pe podiumul clasamentului

 

Card image