București, 12 Februarie 2019

FCSB învinge Hermannstadt, la scor de neprezentare și trece din nou pe locul doi

../Imagini-001-2019/FCSB-Hermannstadt-3-0

Ultima partidă a etapei cu numărul 23, disputată luni pe Arena Națională, între FCSB și Hermannstadt Sibiu, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 3-0 și trecerea din nou a acestora pe locul secund al clasamentului.   

Dâlbea a marcat în propria poartă în minutul 4 și FCSB a preluat relativ repede conducerea scorului. Ioan Hora, la prima partidă oficială ca titular pentru FCSB, a reușit să înscrie un gol frumos în minutul 17, iar Filipe Teixeira, introdus în teren din postura de jucător de rezervă, în minutul 55, a marcat în minutele de prelungire ale partidei, stabilind scorul final de 3-0.

Iubitorii de pariuri sportive, care au jucat la NetBet, au avut posibilitatea să parieze online pe gol înscris în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute, iar cei mai inspirați au și câștigat!

Mijlocașul și căpitanul echipei FCSB, Mihai Pintilii, revenit ca titular, după o accidentare care l-a ținut timp de 4 luni departe de gazon, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la televiziunea Digi, următoarele: „Pentru mine a fost greu, încă nu am ritm, dar ușor-ușor, sper să fiu bine. Astăzi trebuia să joc 20 de minute, dar a fost bine că am intrat de la început, m-am încălzit foarte bine și am dus o repriză cu greu, dar am dus-o. Sunt mândru că port această banderolă, este o onoare pentru oricine cred și mă bucur că o port din nou. Când vom ajunge în playoff, toate cele 6 echipe, vor avea șanse la campionat. Deocamdată pentru noi, trebuia să câștigăm în această seară, am făcut-o foarte bine. Mă bucur că a înscris Hora, care a debutat și pentru jocul bun făcut în seara aceasta de majoritatea jucătorilor și suntem pe un drum bun.”

Despre relația cu antrenorul Mihai Teja, aflat la prima victorie într-un meci oficial, Mihai Pintilii a declarat: „Mai are mult de muncă, este deabia de o lună la echipă și încă noi jucătorii nu prea înțelegem ce vrea el.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Milan-Napoli-0-0

Citește și: Pe stadionul Giuseppe Meazza, Milan și Napoli au terminat la egalitate, scor 0-0

Scorul egal dintre Milan și Napoli, avantajează pe Juventus, care dacă va învinge în deplasare pe Lazio, se va distanța la 11 puncte, față...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X