logo logo
Fotbal flash

FCSB încasează gol în ultimul minut al prelungirilor cu FC Voluntari și termină la egalitate

13 septembrie 2022

 

Card image

FCSB și FC Voluntari, s-au confruntat luni, în ultima partidă a etapei cu numărul10 din Superligă, scor final 1-1. Rezultatul este unul dezamăgitor pentru FCSB, care au controlat jocul de la un capăt la altul, și-au creat nenumărate ocazii de gol, dar au întâlnit în poarta celor din comuna Voluntari, un Mihai Popa, care a salvat mingi grele.

Evoluția scorului a fost următoarea, 1-0 pentru FCSB în minutul 82, autorul golului David Miculescu, cu un șut din 8 metri. FC Voluntari a egalat, la ultima fază a minutelor de prelungiri ale partidei (90+5), dintr-un penalti, obținut și executat de Adam Nemec.

Portarul Mihai Popa al echipei FC Voluntari, și-a salvat echipa cu intervenții spectaculoase, contribuind din plin la punctul cucerit de echipa sa. Atacantul echipei FCSB, Compagno a fost exasperat de intervențiile lui Mihai Popa, din minutele 33 și 42.

Pentru cumul de cartonașe galbene, mijlocașul echipei FCSB, Edjouma, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, din minutul 86, când a văzut cartonașul roșu, din partea arbitrului de centru Marcel Bârsan.

După acest rezultat, FCSB ocupă în clasament locul 13, cu 8 puncte, din 8 jocuri disputate, iar FC Voluntari, locul 12, cu 9 puncte, din 10 partide disputate. În etapa a 11-a, FCSB va evolua duminică în deplasare cu U Craiova, iar FC Voluntari, va evolua vineri pe propriul teren cu FCU Craiova.

Declarația antrenorului echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, după egalul cu FCSB

După egalul obținut cu FCSB, antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În primul rând, sunt bucuros pentru rezultat, aveam nevoie de acest rezultat, pentru că, veneam după o serie de meciuri și de rezultate slabe. În ultimele 3 partide, n-am reușit să tragem un șut pe spațiul porții, eram într-o situație delicată. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul cum au crezut în rezultat, pentru că nu este ușor să revii de la 1-0, când joci cu FCSB și primești gol în minutul 83. Noi am crezut în rezultat, am mers peste ei, este adevărat că am avut și șansă. Una peste alta, este un punct de moral pentru noi, un punct foarte important, este aproape cât o victorie.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Benfica se califică în grupele Champions League, după ce a învins Dinamo Kiev, scor general 5-0

 

Card image