../Imagini-07-2020/Florinel-Coman

FCSB bifează prima înfrângere, în această ediție de campionat, scor 1-2 cu FC Voluntari

București, 13 Septembrie 2020

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, într-o partidă disputată sâmbătă, din cadrul etapei a 3-a, a Ligii 1, formația locală FC Voluntari îi administrează prima înfrângere formației FCSB, după un meci bine pregătit tactic de Mihai Teja, fost tehnician al echipei FCSB, scor final 2-1.

Deși a dominat mai mult partida, în ambele reprize, FCSB nu a reușit să-și concretizeze ocaziile de gol create. În schimb jucătorii echipei FC Voluntari, nu au ratat și au reușit să înscrie din puținele ocazii pe care și le-au creat. Astfel, Sebastian Mailat a reușit deschiderea scorului, în minutul 29, din centrarea excelentă a lui Ion Gheorghe, apoi, în minutul 64, Ricardinho ridică scorul la 2-0, pentru FC Voluntari, în urma unui corner, bine executat de Eric.

Intrată în criză de timp, presată fiind de rezultatul de pe tabelă, jucătorii echipei FCSB, au reușit să înscrie singurul gol, în minutul 86, prin Denis Man, din centrarea lui Moruțan. Același Denis Man, putea să marcheze în minutul 51, la scorul de 1-0 pentru gazde, dintr-o execuție spectaculoasă, mingea lovind bara transversală.

Declarația lui Răzvan Grădinaru, după victoria cu FCSB:

Atacantul echipei FC Voluntari, Răzvan Grădinaru, a declarat după meci, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost o victorie meritată, muncită. Am format un grup unit, împreună cu Mister, ne acordă șanse, ne vorbește exact ce trebuie. Suntem mulțumiți de rezultat, până acum am avut meciuri destul de grele și sperăm să ne întoarcem cu puncte, de peste tot. I-am învins pe cei de la FCSB prin unitatea grupului. Știam avantajele și dezavantajele lor, asta am antrenat. În fiecare zi, Mister ne-a antrenat exact pentru defectele pe care le au ei, știam să atacăm pe contraatac. Am profitat de acet lucru, ne-am apărat foarte bine, am alergat mai mult și am obținut cele trei puncte. Pe teren, jucătorii adverși, mai mult se uitau la arbitraj decât să joace fotbal!”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X