../Imagini-05-2020/Louis-Munteanu.jpg

FC Voluntari rămâne singura echipă neînvinsă din playout, după 8 jocuri

București, 07 Iulie 2020

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, s-a disputat luni partida dintre FC Voluntari și FC Viitorul, din playout-ul Ligii 1, etapa a 8-a, terminată cu scorul de 0-0. Cu acest rezultat, FC Voluntari, condusă de pe bancă de Mihai Teja, nu a cunoscut înfrângerea în play-out, reușind să cumuleze 18 puncte, față de 15 puncte totalizate de echipa de pe prima poziție, FC Viitorul. Tot 15 puncte are și Academica Clinceni, care alături de FC Voluntari sunt revelațiile acestui playout, ele terminând campionatul regular pe ultimele două locuri!

Cei mai buni jucători de pe teren, au fost Ion Gheorghe, de la Voluntari, care putea marca în minutele 21 și 33, când s-a făcut remarcat portarul Tordai, la ambele faze. Louis Munteanu de la FC Viitorul, a fost la fel de util echipei sale FC Viitorul, dând claritate atacurilor și având mari ocazii de gol în minutele 39 și 47, când de data aceasta, portarul Cojocaru a fost la post.

FC Viitorul a avut cea mai mare ocazie de gol a meciului, în minutul 52, prin fundașul Dussaut, a cărui centrare înșelătoare, a nimerit stâlpul porții lui Cojocaru. Una peste alta, meciul a fost frumos, cu multe faze de fotbal destul de bune, comparând-use peste nivelul multor partide din playoff.

Declarația antrenorului echipei FC Viitorul, după egalul cu FC Voluntari:

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul cu FC Voluntari, la canalul TV, Digi Sport, următoarele: „A fost un meci greu, echilibrat, așa cum am spus înainte de meci. Cred că am făcut un meci foarte bun, mai ales în repriza a 2-a, am avut ocazii, am dominat și puteam să marcăm, ca să putem pleca acasă cu cele trei puncte. Ținând cont că am jucat cu o echipă, care este în formă, care joacă un fotbal bun, trebuia să ne apărăm bine și cred că am făcut un meci foarte bun.”

„La fiecare meci, sunt același, îmi place să câștig, când începe meciul sunt conectat 100%, încerc să ajut echipa și să joace fotbalul pe care mi-l doresc. După ce se termină meciul, mă liniștesc și eu, așa am fost din totdeauna și când eram ca jucător pe teren, aveam benzină, nu eram pe motorină sau lent, eram iute, la fel sunt și ca antrenor,” a mai spus în încheiere Gheorghe Hagi.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X