FC Voluntari rămâne în Liga 1, după barajul cu Dunărea Călărași

București, 04 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/Voluntari-Dunarea-4-0

Pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, formația locală FC Voluntari, a învins în partida disputată joi, echipa Dunărea Călărași, scor 4-0, în manșa a doua a barajului de menținere-promovare în Liga 1. Întrucât în manșa tur, disputată la Călărași, FC Voluntari reușea o victorie cu scorul de 2-1, echipa ilfoveană se menține și în sezonul următor în Liga 1.

Golurile echipei FC Voluntari, au fost marcate de către Lukas Droppa, '7; Jefte Betancor, '18; Igor Armaș, '79 (pen) și Cosmin Achim, '86. Formația Dunărea Călărași, antrenată de Cristi Pustai, a avut ocazia să deschidă scorul în minutul 3, prin Kanda, scăpat singur cu portarul Râmniceanu, dar a ratat cu seninătate.

Din minutul 54, Dunărea Călărași, a evoluat în 10 oameni, după eliminarea lui Robert Sălceanu, pentru cumul de cartonașe galbene, atunci când scorul de pe tabelă era 2-0, pentru FC Voluntari. În dubla cu FC Voluntari, Cristi Pustai, nu a putut să-l utilizeze pe atacantul Valentin Alexandru, accidentat.

Declarația antrenorului Cristi Pustai (Dunărea Călărași), după eșecul cu FC Voluntari

După joc, antrenorul echipei Dunărea Călărași, Cristi Pustai, a declarat la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „La 0-0, am avut o ocazie foarte mare, prin Kanda, singur cu portarul, după 1-0, din nou, noi am avut ocazie, am dat pe lângă poartă, apoi pe contraatac, am primit gol și este foarte greu să mai revii. Dacă la 1-0, era un rezultat ca să-l putem întoarce, la 2-0 era foarte greu. Pe urmă, a apărut și acea eliminare. Oricum, s-a văzut diferența dintre cele două echipe, dar per ansamblu, este cam drastic scorul. Se încheie un ciclu, n-am putut să realizăm mai mult, așa a fost conjunctura, dar viața va merge înainte.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X