București, 04 Februarie 2019

FC Viitorul și U Craiova, au terminat nedecis, scor 0-0, într-o partidă a etapei a 22-a, din Liga 1

../Imagini-001-2019/Viitorul-Craiova-0-0

Duminică, pe stadionul Central din Ovidiu, FC Viitorul și U Craiova, s-au confruntat într-un meci cu de toate, al etapei a 22-a din Liga 1. Meciul a avut ritm, multă încrâncenare de partea ambelor formații și o decizie strâmbă de arbitraj a centralului Marcel Bârsan. Astfel în minutul 31, a acordat mult prea ușor un penalty pentru Craiova și numai intervenția de excepție a portarului Cojocaru, a făcut ca rezultatul să nu fie influențat de o decizie de arbitraj.   

Deși aparent, U Craiova a controlat jocul, elevii lui Gheorghe Hagi au avut cele mai mari ocazii de gol, în partea a 2-a, din repriza secundă, prin De Nooijer, minutul 66, Ianis Hagi și Vână, minutul 76 și din nou Ianis Hagi, minutul 79. În toate situațile, Pigliacelli a fost la post și și-a salvat echipa.

După acest rezultat, U Craiova staționează pe locul 3 din clasament, cu 39 puncte, în timp ce FC Viitorul, urcă o poziție, locul 4, cu 34 puncte. În etapa următoare, craiovenii vor întâlni pe propriul teren liderul, CFR Cluj, iar FC Viitorul se va deplasa la Giurgiu pentru confruntarea cu Astra.

După meci, tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Singurul punct negativ al meciului, este că echipele n-au marcat, în rest, s-a jucat fotbal, am avut și noi ocazii și ei. Din punctul meu de vedere, încă nu avem ritmul așa de bun, dar sunt mulțumit. Am întâlnit un adversar puternic, care joacă fotbal. Am avut momentele noastre bune, n-am avut probabil șansă, noroc, fiindcă am avut ocazia să câștigăm meciul, chiar dacă ei au avut penalty și l-au ratat. Arbitrul a făcut un arbitraj echidistant pentru amândouă echipe, chiar dacă nu vreau să mă pronunț la decizia penlty-ului. Uitați-vă și voi la televizor, ce să spun. S-a văzut un fotbal frumos, al două echipe bune. Mă bucur pentru transferul lui Mitriță, atât. A muncit, este un băiat care totdeauna mi-a plăcut, respectuos și un fotbalist foarte bun. Avem 4 meciuri grele în continuare. Ne luptăm acolo și vrem să facem punctele care ne aduc în play-off și sper să fim fericiți.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Getafe-Alaves-4-0

Citește și: Getafe a învins Alaves, scor 4-0, în prima partidă a etapei a 20-a din La Liga

Vineri, pe stadionul Coliseum Alfonso Perez, din Getafe, formația locală Getafe FC, a învins cu scorul de 4-0 echipa Alaves, urmare a două duble...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X