București, 04 Martie 2019

FC Viitorul învinge FC Botoșani, scor 1-0, în meciul direct și se califică în play-off

../Imagini-002-2019/Viitorul-Botosani-1-0

În ultima etapă a sezonului regular, rezultatul meciului dintre FC Viitorul și FC Botoșani, trebuia să decidă care dintre cele două echipe va prinde un loc de play-off. Meciul a început la aceiași oră cu partida dintre Hermannstadt și Politehnica Iași, întrucât Iașiul avea șansa ei de a prinde locul de play-off, în cazul în care meciul de la Ovidiu se termina la egalitate și Iașiul câștiga partida cu sibienii.   

Singurul gol al partidei de la Ovidiu, dintre FC Viitorul și FC Botoșani, disputată duminică, a fost marcat de Houri, în minutul 26. FC Viitorul putea să-și mărească avantajul în minutul 57, atunci când Drăguș și Ianis Hagi au nimerit fiecare bara, în decursul a câteva secunde. Pe finalul partidei, cei de la Botoșani, puteau egala la situațiile de gol avute, prin Mihai Roman și Golofca, în minutele 75 și respectiv 79.

După meci, căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a declarat la televiziunea Digi, următarele: „Este normal să fim fericiți, după o perioadă de secetă, lăsând la o parte meciul din Cupă, unde nu am marcat și n-am câștigat deloc, a venit victoria și avenit când trebuia. Toată săptămâna se simțea că avem un moral pozitiv, mai ridicat. Au venit și cei din Cupă, care câștigaseră și a fost o săptămână extraordinară. Am șters cu buretele tot ce-m făcut în ultimele trei luni, unde într-o săptămână, cu un egal la Sepsi, o victorie în Cupă și acum cu Botoșaniul acasă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Viitorul-Iasi-0-1

Citește și: Gheorghe Hagi: „Producem cât de cât fotbal, dar rezultate nu avem”

Vineri la Ovidiu, în prima partidă din etapa a 24-a, a Ligii 1, FC Viitorul a clacat în fața Politehnicii Iași, scor 0-1 și lupta pentru ultimele locuri de playoff,...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X