FC Viitorul învinge Chindia și va întâlni Sepsi, în barajul pentru locul de Conference League

București, 28 Mai 2021

../Imagini-06-2021/Chindia-Viitorul-2-3

În barajul intermediar pentru locul de UEFA Conference League, disputat joi la Buzău, FC Viitorul a câștigat confruntarea cu Chindia, scor 3-2 și se califică pentru următorul joc de baraj, ce va avea loc duminică, cu Sepsi, pe terenul acesteia, începând cu orele 20:30.

După ce, Chindia în calitate de gazdă, deschidea scorul prin Daniel Popa, în minutul 6, FC Viitorul a reușit să răstoarne rezultatul prin golurile înscrise de Artean, minutul 38 și Ely Fernandes, minutul 49. Chindia a revenit apoi în joc, reușind golul egalizator prin Vadim Rață, minutul 64. Când totul decurgea spre cele două reprize de prelungiri, Tsoumou a marcat pentru FC Viitorul, în minutul 86.

Adversara echipei FC Viitorul, pentru jocul de duminică, Sepsi a disputat și ea joi, meciul din ultima etapă a play-off-ului cu FC Botoșani, la Sfântu Gheorghe, pe care l-a câștigat, cu scorul de 1-0. Scorul avea miză numai pentru FC Botoșani, care în cazul unei victorii, ar fi urcat un loc în clasamentul final și cu ceva bani în plus, rezultați din drepturile de televizare.

Declarația antrenorului chipei Chindia, Emil Săndoi, după eșecul cu FC Viitorul

Antrenorul echipei Chindia, Emil Săndoi, a declarat după eșecul înregistrat cu FC Viitorul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Sunt puțin nemulțumit pentru jocul de astăzi, pentru că am avut multe scăpări pe faza defensivă, inadvertențe care până la urmă ne-au costat. Am început bine jocul, după aceea, am avut o perioadă mai modestă, ne-am văzut egalați, ne-am văzut conduși. Am egalat și meciul se ducea spre un rezultat de egalitate, mă gândeam cu groază că o să intrăm în prelungiri, pentru că am văzut două echipe stoarse pe final de joc. A fost un sezon foarte greu pentru toată lumea. Noi am avut multe absențe, a trebuit să facem multe mutări, am venit și cu niște jucători, precum Laurențiu Corbu, care nu mai jucase de foarte mult timp. A jucat o singură dată în acest campionat. Dacă era în teren și Neguț, cred că ar fi fost altceva. Îmi pare rău că n-am putut să-i folosesc pe cei trei jucători împrumutați de la FC Viitorul.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X