../Imagini-06-2020/Holzmann-FC_Botosani.jpg

FC Botoșani s-a calificat în turul 2 al Europa League, după victoria cu Ordabasy

București, 28 August 2020

FC Botoșani se întoarce din deplasarea de la Shymkent, din Kazakhstan cu o calificare prețioasă, după ce a învins formația locală FC Ordabasy, cu scorul de 2-1. Victoria a fost și cu puțin noroc, după ce gazdele au ratat un penalti în minutul 12, prin mijlocașul Abdoulaye Diakhate, iar Ofosu a fost pe picior de a primi cartonașul roșu, la faza respectivă. Centralul partidei, azerul Jabarov, i-a acordat numai cartonașul galben.

Pentru Ordabasy, a înscris fostul dinamovist May Mahlangu, în minutul 31, în timp ce pentru FC Botoșani, au marcat Holzmann, minutul 25 și Dugandzic, minutul 33. Gazdele puteau marca la ultima fază a meciului, însă norocul a surâs echipei lui Marius Croitoru, atacantul echipei Ordabasy a dat pe lângă minge, din 6 metri și nu a mai fost nevoie de prelungiri.

FC Botoșani a meritat victoria, depășind formația gazdă la posesie, 52/48%, raportul șuturilor pe poartă, 4/3, în schimb ocaziile de gol au fost mai multe de partea lui Ordabasy, 15/10.

Luni de la orele 14, FC Botoșani își va afla adversara pentru turul 2 preliminar al Europa League, la tragerea la sorți organizată de UEFA, online, așa cum a mai fost tragerea la sorți precedentă, datorită măsurilor de protecție Covid.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X