FC Botoșani pierde acasă cu FCSB și este pe cale să nu prindă playoff-ul

București, 01 Martie 2021

../Imagini-03-2021/Botosani-FCSB-0-2

FCSB a câștigat partida cu FC Botoșani din deplasare, scor 2-0, după ce gazdele, atât jucătorii și antrenorul, au fost încântați de jocul adversarului, dar au uitat să spună ceva despre jocul lor. Replica dată de jucătorii echipei gazde, fără Ongenda în teren, a fost una palidă, fără determinare, iar rezultatul final este pe măsură. Nu acesta este jocul botoșenenilor, în care au expediat câte un singur șut pe poarta lui Vlad, în fiecare repriză.

Golurile echipei FCSB, în partida disputată duminică cu FC Botoșani, din cadrul etapei a 25-a, au fost marcate în repriza secundă, de Cristi Tănase, minutul 55 și Darius Olaru, minutul 65. Prin golul marcat, Tănase a ajuns la cifra 16 în clasamentul golgheterilor, urmat de către Denis Man (transferat între timp la Parma), cu 14 goluri și Keyta, 13 goluri.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 1 în clasament, cu 54 puncte, fiind urmată de CFR Cluj cu 51 puncte și un joc mai puțin. FC Botoșani, rămâne cu 37 puncte și ocupă locul 5, poziție ce ar putea să o piardă, inclusiv să piardă și locul de playoff, având în continuare jocuri extrem de dificile, cu U Craiova în deplasare, apoi cu Sepsi, la Botoșani, cu Astra în deplasare, cu FC Viitorul la Botoșani și ultimul joc cu FC Voluntari în deplasare.

Declarația antrenorului Marius Croitoru (FC Botoșani), după eșecul cu FCSB

Antrenorul fără Licență Pro, de pe banca echipei FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat după eșecul cu FCSB, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Felicitări FCSB-ului, pentru că în seara asta a dovedit că este o echipă bună, echipă care joacă un fotbal frumos și a câștigat pe merit. FCSB este o echipă puternică în toate compartimentele și în toate fazele jocului și în posesie și de non-posesie. Atunci când n-au mingea, toată lumea știe că FCSB-ul face un pressing avansat. Era și normal, au jucători, au pregătirea necesară. Sunt mândru că o echipă așa cum este Botoșaniul, își folosește toate resursele, pentru a descoperi și a schimba soarta unor copii în mai bine și nu face decât să ne bucure acest lucru. Nu are importanță că acum, trei dintre ei sunt la FCSB și ne-au bătut. Suntem mândri de ei, și-au făcut datoria față de Botoșani, iar acum o fac bine la FCSB. Avem în continuare un program infernal, în afară de primele trei, niciuna nu este calificată în playoff. Este greu să recuperăm punctele pierdute astăzi la Craiova, fiind o echipă puternică, matură.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X