logo logo
Fotbal flash

FC Botoșani încheie turul de campionat cu victorie în deplasare și pe un loc de play-off

06 Noiembrie 2021

 

Card image

Vineri, la Pitești pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș și FC Botoșani, au disputat partida din ultima etapă a turului de campionat, încheind-use cu victoria la limită a oaspeților, scor 0-1, urmare a golului marcat de Malcom Edjouma, în minutul 43.

Cea mai mare ocazi de gol a elevilor lui Andrei Prepeliță, a fost cea din minutul 26, când Fatati a trimis în bara porții lui Eduard Pap. Piteștenii au mai avut o altă bună șansă de gol, în minutul 77, atunci când Denis Dumitrașcu a trimis bine din afara careului, însă portarul Pap a salvat.

În afara golului marcat în minutul 43, cei de la FC Botoșani, au mai avut o ocazie mare de a-și mări avantajul, în minutul 67, prin Fili, care a driblat portarul Greab, a șutat apoi din 10 metri și a degajat de pe linia porții fundașul Tofan.

După acest rezultat, FC Botoșani ocupă locul 4 în clasament, cu 27 puncte, iar FC Argeș ocupă locul 9, cu 21 puncte. În prima etapă a returului, ce se va disputa la data de 20 noiembrie, după jocurile Echipei Naționale din preliminariile Cupei Mondiale, FC Botoșani va evolua în deplasare cu FCSB, iar FC Argeș, va juca acasă cu U Craiova.

Declarația mijlocașului formației FC Botoșani, Malcom Edjouma, după victoria cu FC Argeș

Autorul singurului gol al partidei, mijlocașul de origine franceză, al formației FC Botoșani, Malcom Edjouma, numit și omul meciului, a declarat după jocul cu FC Argeș, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „A fost bine, cele trei puncte erau foarte importante astăzi. A fost important să facem un pas înainte, mergem în pauza internațională cu încă trei puncte. Ne-am apărat foarte bine. Sunt foarte fericit că am marcat, dar cel mai importamt este că a câștigat echipa. Lupta la play-off va fi grea, trebuie să rămânem concentrați la fiecare meci și o să vedem când se termină sezonul, unde vom fi.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Victorie clară a echipei Rapid, împotriva liderului campionatului CFR Cluj, scor 2-0

 

Card image