../Imagini-06-2020/Catalin-Alexe.jpg

FC Argeș pierde pe final partida cu CS Mioveni, la fel cum câștigase tot pe final cu Rapid

București, 25 Iulie 2020

Vineri, în partida restantă din playoff-ul pentru promovare din Liga a 2-a, disputată pe stadionul Nicolae Dobrin, dintre FC Argeș și CS Mioveni, un adevărat derby argeșean, s-a încheiat cu victoria echipei CS Mioveni, cu scorul de 3-2.

Pentru FC Argeș au marcat Ionuț Năstăsie, minutul 32 și Nini Popescu, minutul 40, în vreme ce, pentru CS Mioveni, au marcat Cătălin Alexe, minutul 11, Ionuț Rădescu, minutul 68 și Marian Anghelina, minutul 89.

Dacă în partida anterioară disputată în Regie cu Rapid, FC Argeș a avut șansă și a marcat golul victoriei pe final de meci, de data aceasta, deși a jucat bine, a avut și două ocazii clare de gol trimițând mingea în bară, șansa i-a părăsit și au pierdut tot pe final de meci, practic tot ce câștigase în etapa anterioară. CS Mioveni, condusă de pe bancă de Claudiu Niculescu, a fost echipa care s-a apărat eroic și a marcat golul victoriei pe un contraatac.

În etapa următoare, FC Argeș se va deplasa la Ploiești, pentru partida cu Petrolul, în timp ce, CS Mioveni va juca tot în deplasare, la Turnu Măgurele, cu Turris. În clasament, CS mioveni, ocupă poziția a 3-a, cu 24 puncte, cu un punct în spatele lui Turris, iar FC Argeș, cu 23 puncte, ocupă locul 4.

Declarația lui Claudiu Niculescu, după victoria cu FC Argeș:

Tehniciamul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a declarat după victoria cu FC Argeș, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Veneam după o înfrângere dureroasă și nemeritată, zic eu, în meciul cu UTA. Mă bucur că jucătorii au înțeles mesajele pe care eu le-am trimis în aceste zile, mă bucur pentru ei. Îi las să se bucure puțin în această seară, pentru că de mâine, trebuie să trecem iar la treabă, ne așteaptă un meci infernal la Turnu Măgurele, un meci pe care ni-l dorim la fel, să-l câștigăm. De astăzi, am intrat din nou în cărți, nu s-a pierdut nimic. Trebuie să avem încredere, iar până marți să ne revenim fizic, pentru că s-a depus un efort foarte mare în această seară. După minutul 70, a fost un joc pe contre, pentru că niciuneia dintre echipe nu-i convenea egalul. Din fericire, am reușit noi să marcăm pe final și cu puțin noroc, pentru că și ei au avut două ocazii mari, la 2-2, două bare. La cum a arătat jocul, victoria este meritată.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X