../Imagini-06-2020/Dumitru-Cardoso.jpg

FC Argeș pierde jocul de la Mediaș și nu obține niciun punct din primele două partide

București, 29 August 2020

Start de sezon cât se poate de prost pentru FC Argeș în Liga 1, astfel după ce în prima etapă pierdea acasă cu FC Botoșani, vineri în deplasarea de la Mediaș, a fost învinsă de Gaz Metan, scor 2-0. FC Argeș trece pe ultima poziție a clasamentului, la egalitate cu Astra, care are un joc mai puțin disputat.

În prima repriză, fotbaliștii piteșteni au controlat jocul cât de cât, au avut și un penalti neacordat de centralul Andrei Antonie, în minutul 26, atunci când Răzvan Popa a faultat în careu. Pe finalul reprizei, fundașul lateral Ondrej Baco, a reușit să marcheze pentru echipa gazdă, contrar cursului jocului.

După pauză, în minutul 52, Dumitru Cardoso a reușit să mărească avantajul pentru Gaz Metan, după o acțiune personală în mare viteză, trecând de patru apărători piteșteni. Din acel minut, jocul echipei FC Argeș a devenit anost, dar nici gazdele n-au mai avut acțiuni periculose de poartă, reușind să conserve rezultatul de 2-0.

În etapa următoare, ce va avea loc peste două săptămâni, FC Argeș va întâlni la Pitești, nou promovata UTA, cu care s-a mai confruntat în play-off-ul Ligii secunde, tot la Pitești, partida încheind-use la egalitate. Tot în etapa a 3-a, Gaz Metan se va deplasa la Iași, pentru partida cu Politehnica.

Declarația antrenorului Ionuț Badea, după eșecul cu Gaz Metan:

După partida de la Mediaș, antrenorul echipei FC Argeș, Ionuț Badea, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „A fost un meci disputat, de ambele echipe, fără foarte multe veleități ofensive. A fost mai mult în zona mediană o posesie de ambele părți. Din păcate, luăm gol dintr-o fază fixă, iar până atunci, adversarul nu-și crease situații. Noi, din păcate, ce se vede la televizor, se pare că am avut un penalty și este destul de greu să remontezi, dacă nu reușești să prinzi un moment de genul acesta. Suntem într-o poziție nu foarte bună, dar chestia asta, ne arată niște limite pentru noi, însă tot ceea ce se întâmplă pe parcursul unui meci, influențează realitatea imediat următoare și după toate aceste erori, lucrurile se complică. Suntem o echipă cu inimă, care-și propune să joace, dar adversarul de astăzi nu pot spune că a fost ca și Botoșaniul, în etapa trecută.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X