FC Argeș neînvinsă de 8 etape, ultima victimă FC Viitorul, într-un meci al etapei cu nr. 23

București, 13 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Arges-Viitorul-1-0

De când a devenit Președinte la clubul FC Argeș, Jean Vlădoiu, a impus respect și sobrietate la echipă, odată cu noua conducere tehnică a echipei, astfel că echipa are rezultate excelente și dacă continuă pe aceiași linie, timp sufiecient ar mai fi, pentru a o vedea și în lupta pentru un loc de playoff.

Vineri pe propriul stadion, FC Argeș a câștigat partida cu FC Viitorul, scor 1-0, autorul golului fiind tânărul Grigore Turda, în minutul 71, cu o deviere cu pieptul în plasa porții lui Cojocaru, în urma unei faze fixe.

Cu acest rezultat, jucătorii echipei FC Viitorul, au trei înfrângeri consecutive, lipsiți și de aportul antrenorului principal Mircea Rednic, în tratament după îmbolnăvirea datorată Covid 19. Conform unei declarații a Președintelui clubului, Gică Popescu, acordată telefonic la canalul TV Digi Sport, a spus că Mircea Rednic a fost întrebat și acesta a fost de acord, cu plecările în această iarnă a lui Luckassen și Gabi Iancu, doi jucători de bază ai echipei. Luckassen, avea înscrise 9 goluri până la despărțirea de FC Viitorul, iar Gabi Iancu, 4 goluri. Ca de fiecare dată în fotbalul românesc, banii rezultați din vânzările de jucători, sunt mai importanți decât rezultatele imediate ale echipei!

Cu 25 puncte, FC Viitorul ocupă locul 11 în clasament și trebuie să obțină rezultate bune, pentru a evita partea inferioară a clasamentului. Cu victoria obținută, FC Argeș urcă două locuri în clasament, (locul 10), având 26 puncte și șanse reale de prinde un loc de playoff, mai ales că mai are de disputat o partidă restantă, marți 16 februarie, pe teren propriu cu Sepsi.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X