Etapa a 24-a: După un joc destul de modest, FCSB a terminat la egalitate cu Academica

București, 11 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/FCSB-Academica-0-0

În epilogul etapei a 24-a, FCSB a disputat luni, într-un meci considerat acasă, pe Arena Națională, partida cu Academica Clinceni, rezultatul final fiind 0-0. Prin acest rezultat, care poate fi considerat ca un semieșec, FCSB ratează șansa de a trece pe locul 2 al clasamentului și de a micșora diferența de puncte față de liderul CFR Cluj, mai ales că au întâlnit un adversar facil, Academica Clinceni, ținând cont de poziția din clasament.

Trebuie să punctăm jocul echipei Academica, care s-au apărat cu toată echipa, făcând un efort considerabil, iar de prin minutul 80, nu prea mai puteau sta pe picioare. Au avut și o ocazie mare de gol în minutul 45 prin Dobrescu, care a trimis puternic de a 25 metri, mingea nimerind bara transversală!

Jucătorii echipei FCSB, au evoluat slab, abuzând de multe centrări imprecise. Denis Man a produs ceva panică printre apărătorii echipei din comuna Clinceni, însă pe finalul meciului, în loc să dea pasa decisivă lui Tănase, a preferat să trimită din poziție incomodă, pe lângă poartă.

Etapa viitoare este favorabilă pe hârtie echipei CFR Cluj, care joacă acasă cu FC Viitorul, în timp ce urmăritoarele sale, Universitatea Craiova și FCSB, vor juca cu Poli Iași în deplasare, respectiv Dinamo, pe Arena Națională.

Declarația tehnicianului echipei Academica, după egalul smuls echipei FCSB

Antrenorul echipei Academica, Ilie Poenaru, a declarat după egalul cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Este un rezultat bun, nu este un rezultat mare. Mare era rezultatul, dacă obțineam victorie. Mă bucur că jucătorii au înțeles că fără atitudine, fără organizare și fără dorință, nu putem să avem rezultate. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători foarte buni și într-adevăr, pe atac poate n-am pus foarte mari probleme, dar practic, ne-am atins scopul. Nu am venit să ne apărăm, sau să facem jocul defensiv, am venit să stăm bine în teren. să fim bine organizați, să avem un echilibru în tot ceea ce facem și să încercăm să jucăm pe contre, pentru că, pe ei îi știam că se desfac foarte mult, urcau mult cu fundașii laterali și acolo vroiam să acționăm. Important este că n-am primit gol și acest lucru mă bucură cel mai mult.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X