Emil Săndoi, antrenor Chindia, după eșecul cu FCSB: „Astăzi, n-am fost prezenți în careul advers”

București, 21 februarie 2021

../Imagini-03-2021/FCSB-Chindia-1-0

În sfârșit, după trei eșecuri consecutive în partidele oficiale, FCSB a reușit sâmbătă, o victorie la limită cu Chindia Târgoviște, într-o partidă a etapei a 24-a din Liga 1. Indiferent ce rezultat va obține CFR Cluj în partida de la Mediaș cu Gaz Metan, FCSB va rămâne și după această etapă, liderul clasamentului din Liga 1.

Darius Olaru a marcat golul victoriei în minutul 23, cu un șut surprinzător din afara careului, cu toată opoziția portarului Aioani, care l-a surprins nepregătit. La singura fază periculoasă a echipei Chindia, Daniel Florea reușise să înscrie în minutul 63, golul fiind corect anulat, întrucât mingea a fost deviată în plasă cu mâna.

Victoria echipei FCSB este meritată, întrucât adversara nu i-a pus probleme deosebite, în special în prima repriză, când dealtfel s-a făcut și diferența pe tabela de scor. Jucătorii lui Emil Săndoi au fost temători, simțind-use inferiori adversarului, având ca efect încă o înfrângere și îndepărtarea de un loc de playoff, ocupând cel puțin provizoriu, locul 8 în clasament.

În etapa următoare, FCSB va evolua duminica viitoare, în deplasare cu FC Botoșani, iar Chindia va evolua cu echipa de pe locul secund, U Craiova, partida urmând să se dispute tot duminica viitoare la Buzău, acolo unde târgoviștenii își vor disputa următoarele meciuri programate acasă.

Declarația antrenorului Emil Săndoi (Chindia), după eșecul cu FCSB

Antrenorul echipei Chindia, Emil Săndoi a declarat după înfrângerea cu FCSB, la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Diferența în unele partide este făcută de execuțiile individuale, iar Olaru chiar a avut o execuție foarte bună, la faza respectivă. Este adevărat că poziționarea noastră, n-a fost bună, pentru că automat trebuia să avem un jucător în zona respectivă, ca să poată să blocheze șutul lui Olaru. După aceea, datele problemei s-au schimbat. În rest nici noi n-am fost lucizi pe faza ofensivă, n-am avut ocazii foarte clare de gol. Este o înfrângere, până la urmă FCSB-ul cred că a meritat victoria de astăzi.”

Întrebat de reporter, de ce Chindia nu a avut nici un șut pe poartă și nici un corner, Emil Săndoi a spus: „Este o problemă, pentru că în acest campionat nici n-am reușit să înscriem foarte multe goluri. În alte jocuri, ne-am creat destule ocazii, dar astăzi nu am fost inspirați în faza ofensivă. Nu pot să spun la finalizare, pentru că asta ar fi însemnat să ajungem la finalizare. Din păcate, n-am fost foarte prezenți în careul advers. Ocaziile de gol pe care le-a avut adversara, au fost din șuturi de la distanță.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X