../Imagini-01-2021/Dinamo-Hermannstadt-0-2

După victoria meritată cu sibienii, Dinamo este foarte aproape de zona playoff

București, 14 Ianuarie 2021

Dinamo a învins Hermannstadt Sibiu în deplasare, scor 2-0, în partida disputată miercuri, din cadrul primei etape a returului și se află la numai un singur punct distanță de ultima poziție al grupului de echipe ce se luptă pentru playoff.

Golurile dinamoviștilor, marcate în prima parte a meciului, au fost realizate de către Diogo Fabbrini, minutul 30 și Adam Nemec, minutul 33, ambele reușite nu au dat nicio șansă portarului Cristiano. Portarul sibienilor a limitat proporția scorului, după intervenția de excepție, din minutul 84, la șutul lui Sorescu, din lovitură liberă.

Victoria dinamoviștilor a fost una meritată, și-au dorit acest lucru, fiind mai determinați, mai agresivi și primii la minge. Din echipa Dinamo, au fost remarcați Sorescu, Fabbrini și Nemec. De la sibieni, am remarcat negativ atitudinea mijlocașului Addae, care a șutat intenționat într-un adversar din apropiere, iar Fabbrini a avut nevoie de intervenția medicilor, apoi pus pe harță în repriza secundă a fost calmat de atacntul dinamovist Nemec, fără ca arbitrul Viorel Cojocaru să-i arate cartonașul galben.

După acest rezultat, Dinamo ocupă locul 8, cu 19 puncte, iar Hermannstadt, ocupă locul 14. În etapa următoare, Dinamo va juca pe Ștefan cel Mare cu Chindia, adversar direct în lupta pentru playoff, iar Hermannstadt va juca în deplasare cu Academica Clinceni, meci care se va disputa după toate probabilitățile la Călărași.

Declarația antrenorului Ionel Gane (Dinamo), după victoria cu Hermannstadt:

Antrenorul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat după victoria cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Eu cred că a fost un meci bun al nostru, în prima etapă a returului, nu era ușor, în situația pe care o avem. Îmi felicit din toată inima jucătorii pentru dovada de caracter. În ceea ce înseamnă jocul, am avut un echilibru în tot cea am făcut, cu o organizare foarte bună, nu am dat nicio șansă adversarului și am punctat exact când trebuia. Nu avem alt sprijin decât în suporteri. Eu nu mai cred în acționarii spanioli, pentru că, de atâta timp ne tot amăgesc și așa am obosit să vorbesc de ei. Cred în suporteri în acest moment, în tot ceea ce fac. Știu că nu suntem singuri, ne ajută, ne trimit mesaje și ne încurajează.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X