București, 02 Noiembrie 2019

După victoria din partida cu Chindia, FC Viitorul este noul lider în Liga 1, cel puțin pentru o zi

../Imagini-008-2019/Viitorul-Chindia-3-0

Prima partidă a etapei a 15-a din Liga 1, disputată vineri la Ovidiu, între FC Viitorul și Chindia Târgoviște, s-a încheiat cu victoria trupei lui Gică Hagi, scor 3-0. Urmare acestui succes, FC Viitorul este cel puțin pentru o zi, noul lider al Ligii 1, cu 28 puncte.

Autorii celor trei goluri au fost George Ganea, minutul 7, Radu Boboc, minutul 26 și tânărul de 17 ani, Louis Munteanu, minutul 90+3. În prima repriză, ambele echipe au mai avut cîte o situație clară de gol, mai întâi Liviu Mihai, a trimis mingea în bară, minutul 12, iar în minutul 18, George Ganea a trimis în stâlpul porții lui Aioani.

Declarații de după meci:

Atacantul de 17 ani al echipei FC Viitorul, Louis Munteanu, a declart pentru televiziunea Telekom, următoarele: „Este primul gol al meu în Liga 1, sunt foarte fericit și sper ca de acum încolo să am cât mai multe reușite. După gol, antrenorul Gică Hagi mi-a spus să am încredere în mine și cam atât. A fost un meci greu, noi am evoluat bine și suntem fericiți pentru această victorie. Noi trebuie să ne gândim să intrăm în play-off, iar după aceea, trebuie să o luăm pas cu pas și vedem ce va fi. Voi munci zi de zi și sper ca o dată să fiu titular.”

Tehnicianul echipei Chindia Viorel Moldovan, a declarat conform aceleiași surse: „Am primit primul gol, pe o greșeală a lui Marian și normal, lucrurile s-au destabilizat puțin. Oricum, am reacționat bine după primul gol încasat, am avut câteva oportunități să egalăm, am avut și acea bară, poate și un penalty, nu știu dacă a fost sau nu. Dacă nu s-a dat, asta este, nu vreau să comentez arbitrajul. Sunt dezamăgit, aveam speranțe mari, chiar dacă am avut în față un adversar foarte bun. N-am reușit să contracarăm dinamica lor la mijlocul terenului în prima repriză, după care am reacționat oricum. A doua repriză a fost a noastră, consider că este destul de sever scorul. Păcat că nu am reușit să înscriem, ca să intrăm în joc. Una peste alta, pierdem trei puncte importante.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Bogdan-Manole

 

Citește și: Victorie a Rapidului în derby-ul etapei a 12-a cu Petrolul, aplaudată de fanii din tribune

În derby-ul etapei a 12-a, din Liga secundă, Rapid a învins miercuri Petrolul Ploiești, scor 1-0, după o partidă echilibrată și aprig disputată...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X