După victoria CFR-ului cu Sepsi, rocada liderilor continuă în play-off-ul Ligii 1

București, 22 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/Sepsi-CFR-0-1

Miercuri, într-un meci din cadrul etapei a 2-a, din play-off-ul Ligii 1, disputat la Sfântu Gheorghe, CFR Cluj a învins echipa locală Sepsi, scor final 1-0 și preia cel puțin temporar șefia clasamentului, cu 38 puncte, la două puncte distanță de ocupanta locului secund, FCSB, care are un joc mai puțin disputat.

Golul echipei clujene, a fost înscris dintr-un penalti, având-ul ca autor pe Ciprian Deac, în minutul 45, acordat în urma unui henț în careu comis de fundașul lateral Dimitrov. Cele mai mari ocazii de gol, au fost în partea a doua a meciului, câte două de fiecare parte. Sepsi putea marca în minutele 58 și 62, prin Ștefănescu și respectiv Safranko, iar de partea cealaltă, Valentin Costache în minutul 82 și Sigurjonsson, minutul 85, puteau marca și să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj.

În etapa a 3-a, CFR Cluj va evolua sâmbătă acasă cu Universitatea Criova, diferența în clasamentul play-off, dintre cele două formații fiind de 7 puncte. Sepsi se va deplasa la Giurgiu, pentru jocul cu FCSB, ce va avea loc duminică.

Declarația fundașului Andrei Burcă (CFR Cluj), după succesul cu Sepsi

Fundașul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat după victoria cu CFR Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Este o victorie extrem de importantă, pentru că mi se pare că este cel mai greu teren să joci în deplasare. Sunt o echipă foarte bună, îl știu pe Dl. Leo, de când am lucrat cu dânsul la Botoșani. Știu ce pregătire face și cât de agresivă este echipa. Și-au creta câteva ocazii împotriva noastră, dar important este că în această seară, am reușit să câștigăm. Victoria este importantă, mai ales că cei de la Craiova s-au încurcat. Mai sunt 8 meciuri foarte dificile, iar sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu împotriva celor de la Craiova, care probabil își vor juca ultima șansă contra noastră. Chiar dacă avem un program încărcat, noi trebuie să ne facem treaba. Craiova nu o putem să o scoatem din lupta pentru titlu, pentru că după două victorii vine imediat lângă noi, sunt meciurile directe, contra noastră și contra celor de la FCSB și campionatul se joacă.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X