../Imagini-06-2020/Andrei-Ureche.jpg

După un joc excelent în deplasare, Hermannstadt învinge Academica Clinceni, scor 2-0

București, 02 August 2020

Deși a câștigat clar partida de la Clinceni, disputată sâmbătă, Hermannstadt se poziționează pe locul secund al clasamentului playout, cu 34 puncte, dar atât ei cât și cei de la Clinceni, care ocupă locul 3, cu 32 de puncte, matematic nu au scăpat de grijile retrogradării sau de evitarea locului de baraj. Trebuie avut în vedere faptul că, Dinamo mai are de disputat 7 jocuri, Chindia 4 jocuri și se așteaptă decizia Comitetului Executiv al FRF de la începutul săptămânii care urmează, cu privire la modul cum mai pot cei de la Dinamo să-și dispute restanțele.

Victoria sibienilor este meritată, au în componență jucători experimentați, care au știut să speculeze breșele din apărarea celor din Clinceni. Golurile au fost marcate de Jo Santos, minutul 34 și Răzvan Dâlbea, minutul 62.

În ultima etapă, Academica va juca în deplasare cu Sepsi, iar Hermannstadt Sibiu, mai au de disputat trei jocuri, în ultima etapă vor juca acasă cu Poli Iași și restanțele cu Dinamo.

Declarația lui Ilie Poenaru, după eșecul cu Hermannstadt:

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica, a declarat după eșecul cu Hermannstadt, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Le-am spus jucătorilor înainte de meci să evităm fazele fixe, pentru că au talie foarte bună, mai bună ca a noastră. În rest Hermannstadt este o echipă pragramatică, reactivă, care a știut ce vrea, cu contraatacuri foarte bune. Noi, la 1-0, am avut 2-3 ocazii clare, dar vedeți asta este diferența între jucătorii maturi sau care au calitate. Markovici are calitate, dar n-a știut să gestioneze aceste situații. De acum suntem la mâna rezultatelor și este posibil să îți mai trebuiască puncte sau nu, ceea ce este foarte grav pentru noi, este că am început cu 11 jucători și de pe bancă n-am mai putut să vin cu nimic, în afară de Robert Ion, restul sunt copii.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X