logo logo
Fotbal flash

După trei victorii consecutive, UTA Arad, urcă pe podiumul clasamentului

31 August 2021

 

Card image

În epilogul etapei a 7-a, UTA Arad a reușit să învingă luni în deplasare, formația Gaz Metan Mediaș, scor 1-0 și să urce pe podiumul clasamentului Ligii 1, cu 14 puncte, ocupând poziția a 3-a. Golul victoriei a fost marcat în ultimul minut de joc, având-ul ca autor pe David Miculescu.

Ținând cont la câte ocazii de gol și-au creat arădenii, victoria este pe deplin meritată, iar dacă partida se încheia la egalitate, ar fi fost un rezultat injust pentru UTA. Dacă prima repriză a fost una echilibrată, în care ocaziile clare de gol au lipsit, în partea secundă, au venit și ocaziile pentru arădeni. Golul lui David Miculescu, a venit în urma unei centrări excelente a lui Liviu Antal, jucător ce fusese introdus în teren în minutul 87.

În etapa următoare, UTA Arad va întâlni pe propriul teren, formația de pe locul secund al clasamentului, Rapid, fiind un meci destul de interesant, aceste echipe fiind revelațiile începutului de sezon al Ligii 1. Echipa Gaz Metan, care ocupă penultima poziție din clasament, cu numai 4 puncte, va evolua tot acasă, cu FC Voluntari.

Reacția antrenorului echipei UTA Arad, Laszlo Balint, după victoria cu Gaz Metan

După victoria cu Gaz Metan, antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am crezut că putem să câștigăm acest meci, am fost perseverenți, am avut răbdare. Eu cred că, în mare parte am controlat ostilitățile, ne-am creat și ocaziile mai importante și probabil, toate aceste eforturi, ne-au fost răsplătite către final. În urma unei faze frumoase, mă bucur foarte mult pentru David, pentru că, iată reușește din nou să aibe evoluție foarte bună, încununată și cu un gol extrem de important, gol de trei puncte.”

„Știam foarte bine ce meci ne va aștepta aici, eu cred că l-am pregătit destul de bine și băieții au aplicat în mare parte ceea ce am pregătit. Am reușit să fim siguri la fazele fixe, pentru că știam că, Gaz Metan este o echipă extrem de periculoasă la fazele fixe. Este încă o victorie fără gol primit. Deja, chiar dacă este o pauză pentru echipele naționale, noi ne gândim, la ce avem de făcut, la următorul meci acasă, împotriva Rapidului”, a declarat în încheiere Laszlo Balint.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

U Craiova învinge FC Voluntari, la un scor de neprezentare, în ultimul joc din etapa a 4-a

 

Card image