București, 19 Decembrie 2019

După o săritură de 2 metri și 56 centimetri, Cristiano marchează cel mai frumos gol al său din Serie A

../Imagini-010-2019/Cristiano

Sâmbătă, pe Stadio Luigi Ferraris, din Genoa, în prezența a 23 mii de spectatori, Sampdoria și Juventus, s-au confruntat într-o partidă a etapei a 17-a, din Serie A, încheind-use cu victoria torinezilor, cu scorul de 2-1.

Pentru Sampdoria, a marcat Gianluca Caprari, minutul 35, în timp ce pentru Juventus, au marcat Paulo Dybala, minutul 19, din pasa lui Alex Sandro și eurogolul lui Cristiano Ronaldo, minutul 45, din centrarea lui Alex Sandro.

Declarația lui Cristiano Ronaldo, după eurogolul marcat cu Sampdoria

După cel de-al 10-le gol marcat în Serie A, în această ediție de campionat, Cristiano Ronaldo, în urma unei sărituri la 2 metri și 56 de centimetri, acesta a declarat la finalul partidei cu Sampdoria, conform Tuttosport, următoarele: "Golul a fost foarte frumos. Nu știam despre aceste date. Am fost fericit că am câștigat și am ajutat echipa. A fost un joc dificil, Sampdoria a jucat foarte bine.”

Cu privire la următorul joc al lui Juventus, în Supercupa Italiei, împotriva lui Lazio, ce se va disputa la Torino, pe 22 Decembrie, de la orele 18:45, Cristiano Ronaldo a declarat, conform aceleiași surse: „Lazio este o echipă excelentă. Avem 50 și 50 șanse. Mă simt bine fizic acum și sper să câștig titlul. Am avut o problemă la genunchi timp de o lună. Important este să ajut echipa să câștige titlul".

Cum se poziționează în clasament cele două echipe, după acest rezultat

Juventus, cu 42 puncte, din 17 jocuri, urcă cel puțin provizoriu, pe prima poziție a clasamentului, cu 3 puncte mai mult ca ocupanta locului secund, Inter, care are un joc mai puțin disputat. Sampdoria rămâne deoacamdată pe același loc 16, cu 15 puncte, putând să mai coboare în clasament, 1-2 locuri, în cazul unor eventuale victorii în deplasare, ceea ce este greu de crezut în cazul echipei Genoa, la Inter, sau al echipei Brescia, care are joc în deplasare cu Parma. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Marius-Maldarasanu

 

Citește și: Petrolul se împiedică în fața echipei Metaloglobus, antrenată de ploieșteanul Măldărașanu

Echipa antrenată de Marius Măldărașanu, Metaloglobus București, a reușit să încurce Petrolul, pe terenul acesteia, obținând un scor alb...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X