logo logo
Fotbal flash

După marile ratări ale jucătorilor echipei UTA, CFR Cluj se întoarce acasă cu toate punctele

27 septembrie 2021

 

Card image

Duminică, pe noul stadion din Arad, UTA a disputat partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 10-a, rezultatul final fiind, 1-0 pentru clujeni, urmare a golului marcat în minutul 27, având-ul ca autor pe Alexandru Chipciu.

Prima repriză a fost una echilibrată și în afara golului destul de spectaculos înscris de Chipciu, nu au fost semnalate alte ocazii de gol, din partea celor două formații. Partea secundă a meciului, a fost una de coșmar pentru elevii lui Dan Petrescu. Jucătorii echipei UTA au atacat în valuri, iar de marile ratări ale acestora, au profitat clujenii, care s-au apărat dramatic și au reușit să se întoarcă cu toate punctele acasă.

Cea mai fierbinte fază la poarta lui Bălgrădean, a fost cea din minutul 90+2, atunci când noul intrat Mercioiu a trimis mingea în bară, apoi a revenit în teren la Antal, iar șutul puternic al acestuia din poziție centrală, trece mult peste poartă. O altă mare ratare a fost cea a lui Ioan Hora, din minutul 62, care a trimis mult peste poartă, din mijlocul careului.

În condițiile în care au evoluat ostilitățile din teren, putem spune că, victoria clujenilor este una norocoasă, au crezut în ea până la capăt și trebuie remarcată prestația lui Bălgrădean, Burcă, Camora, Manea și Petrila. Execuția de la faza golului a lui Chipciu, a fost una spectaculoasă, de autentic atacant și deloc întâmplătoare.

Reacția antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu UTA

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după succesul cu UTA, la televiziunea Digi Sport, următoarele: „A fost o victorie norocoasă în seara asta, trebuie să recunoaștem. Am întâlnit un adversar extraordinar, în care prima repriză a fost puțin mai echilibrată. În repriza a doua, ne-au dominat, nu acesta era planul, dar jucătorii care au intrat, atât au putut, au dat totul. Merită felicitări, pentru că s-au sacrificat, banca era plină de copii, soluțiile puține. N-am avut jucători de atac să intre, ca să putem să dăm și al doilea gol.”

„A fost o victorie fantastică, pentru moral, de care aveam nevoie toți, mai ales că o să vină iar două meciuri grele, peste 4 zile. Echipa a apărut obosită în repriza a doua. Am scos un 1-0, incredibil și cred că este singura echipă din România care va câștiga la Arad. La Arad, n-a câștigat nici Craiova, nici FCSB, nici Farul. Nu știu cine ar putea să câștige la Arad, pentru că am rămas impresionat de felul cum au jucat și merită și ei felicitări”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Fără Cristiano în formație, Portugalia a învins în deplasare Azerbaijan, scor 3-0

 

Card image