București, 18 Februarie 2019

După înfrângerea cu FC Botoșani, Dinamo va juca în playout, pentru al 2-lea an, consecutiv

../Imagini-002-2019/Dinamo-Botosani-1-2

Duminică, pe stadionul Dinamo, într-un meci al etapei a 24-a, Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 2-1 și pierde matematic posibilitatea de a mai spera pentru un loc de playoff, cu 2 etape înaintea terminării campionatului regular.   

Toate golurile au fost destul de frumoase, Dinamo a punctat prin Montini, în minutul 25, după ce mingea revenise din transversală, la șutul cu capul al lui Papazoglou. După un contraatac, Golofca a reușit egalarea în minutul 28, cu un șut puternic din unghi, iar Fabbrini, după o acțiune personală, avea să marcheze golul victoriei în minutul 75.

Îmbucurător este faptul că, la meci au asistat peste 5000 de fani dinamoviști, dornici să vadă la lucru noile achiziții ale echipei. Mircea Rednic a început în formula de start, cu 8 jucători străini, față de etapele anterioare, când au fost câte 7 jucători străini, în echipa de start, datorită suspendării lui Sorescu.

Tehnicianul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat după înfrângerea cu FC Botoșani, la televiziunea Digi, următoarele: „Am început bine jocul, am și înscris, am avut 1-0. La nivelul acesta, este inadmisibil, ca pe cornerul tău să fii surprins pe un contraatac și să luăm gol. Am avut posibilitatea de două ori, să degajăm, să înlăturăm pericolul. N-am făcut-o, a fost o execuție de excepție și am luat primul gol. Trebuie să remarc că, am fost surprinși de adversar, pentru că, în bine vorbesc, s-au închis foarte bine, nu ne-au dat posibilitatea să ne creăm foarte multe ocazii. Au fost momente când, la mijlocul terenului am pierdut duelul. Periculoși nu au fost, au avut două șuturi pe poartă și au avut două goluri. Dacă au câștigat, înseamnă că au meritat victoria.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Gheorghe-Hagi

Citește și: Calcule cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat în Liga 1

Situația se încinge tot mai mult în Liga 1, cu fiecare etapă scursă. În momentul de fata mai sunt trei etape din sezonul regulat, după care va începe acțiunea din play-off și play-out...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X