logo logo
Fotbal flash

După hattrick-ul cu Luxemburg, Cristiano a ajuns la 115 goluri pentru Naționala Portugaliei

13 octombrie 2021

 

Card image

Marți, într-o partidă a grupei A, din preliminariile Cupei Mondiale, Portugalia a învins pe propriul teren Luxemburg, scor 5-0, autorii golurilor fiind, Cristiano Ronaldo, minutele 8 (pen), 13 (pen), 87, Bruno Fernandes, minutul 18 și Joao Palhinha, minutul 69.

Cu cele trei goluri marcate, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifra de 115 goluri marcate pentru Naționala Portugaliei. Cristiano a reușit să marcheze cele 115 goluri împotriva la aproape toate țările europene, prima reușită datând din anul 2004, împotriva Greciei. Nu se știe, cum, unde și când se va opri!

În clasamentul grupei A, după această etapă, conduce Serbia, cu 17 puncte, urmată de Portugalia, 16 puncte și un joc mai puțin disputat. Pe data de 11 noiembrie, Portugalia va evolua în deplasare cu Irlanda, având nevoie de victorie, iar în ultima etapă, pe 14 noiembrie, Portugalia va întâlni acasă Serbia, într-un derby al grupei.

Declarații după victoria Portugaliei cu Luxemburg

Antrenorul Portugaliei, Bruno Fernandes, a declarat după victoria împotriva Luxemburg, conform site-ului Federației portugheze de fotbal, următoarele: „Pregătirea meciului ajută întotdeauna, mai devreme sau mai târziu. Am marcat două goluri și jocul a ajuns să se rupă puțin. În a doua jumătate, am intrat mult mai liniștiți, jocul echipei Luxemburg a reușit să aibă mai multă consistență, dar fără a crea mult pericol.”

Atacantul Portugaliei, Cristiano Ronaldo a declarat conform site-ului Abola, după victoria cu Luxemburg, următoarele: „Încă o victorie, încă un pas către obiectivul nostru, o altă noapte istorică în apărarea culorilor noastre! Totul devine mai ușor atunci când jucăm acasă și în fața unui public, care are te susține din primul până în ultimul minut. Promisesem că voi căuta mereu, din ce în ce mai mult golul! Este în ADN-ul meu și în ADN-ul nostru, nu suntem niciodată mulțumiți, nu ne lăsăm niciodată brațele în jos și vom lupta mereu pentru tot ceea ce putem realiza! Forța Portugalia!”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

CFR Cluj învinge U Craiova, scor 1-0 și păstrează diferența de 4 puncte, față de locul 2

 

Card image