logo logo
Fotbal flash

După eșecul cu AZ, calificarea CFR-ului în 16-zecimile Conference League, mai este posibilă

05 Noiembrie 2021

 

Card image

În etapa a 4-a din Conference League, într-o partidă a grupei D, CFR Cluj a disputat joi partida cu AZ Alkmaar, în deplasare, pe care a pierdut-o cu scorul de 2-0 și rămâne în continuare, cu un singur punct, situând-use pe ultimul loc al clasamentului grupei.

Golurile au fost marcate de atacanții Albert Gudmundsson, min 5 și Vangelis Pavlidis, min 86. Trebuie spus că, la golul din minutul 5, Gudmundsson a preluat mingea cu mâna, infracțiune nesemnalizată de brigada de arbitri din Luxemburg, alcătuită din Alain Durieux, la centru, ajutat la cele două linii de Gilles François Becker și Joaquim Da Silva.

Este inexplicabil modul cum comentatorul postului TV, Pro X, Mihai Mironică, nu a sesizat hențul atacantului Gudmundsson, mărginând-use să spună că de vină ar fi Camora. Într-un târziu, când a fost sesizat probabil din regie, de felul cum a fost marcat golul, a spus că a fost neregulamentar.

Matematic vorbind, CFR Cluj mai are șansa calificării, în primăvara europeană, ținând cont că are de disputat ultimele două jocuri cu contracandidatele Randers în deplasare, în etapa următoare și cu Jablonec, acasă, în ultima etapă. Totodată, cele două contracandidate, au de disputat jocuri cu liderul clasamentului AZ.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după eșecul cu AZ

La conferința de presă de după meci, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat următoarele: „Am întâlnit o echipă, după opinia mea, cea mai bună, de când sunt eu la CFR, în deplasare. Nici măcar Sevilla sau Lazio n-au fost așa de buni. Un fotbal total, se lipea mingea de ei, parcă erau peste tot, știam acest lucru și cred că nu ne-am făcut de râs. Echipa noastră, chiar a jucat, am luat un gol, am înțeles că a fost henț și din păcate, în Conference, nu este VAR și nu este normal, ar fi trebuit să fie. Dacă anula acel gol, poate altul era meciul. Apoi ne-am revenit, am avut și noi ocaziile noastre. În a doua repriză, în schimb, Bălgrădean a scos mingea de vreo trei ori, iar Păun a scăpat singur cu portarul și inexplicabil a pasat în loc să șuteze. La faza lui Deac, când a fost bară, n-am urmărit mingea cum trebuie, ajungând apoi la noi în careu și am primit gol.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

Într-un joc din etapa a 12-a, FCSB învinge CS Mioveni, la un scor de neprezentare

 

Card image