București, 19 Februarie 2019

După egalul obținut la Chiajna, FCSB rămâne în continuare pe locul 3 al clasamentului

../Imagini-002-2019/Concordia-FCSB-0-0

După ce, cu două etape în urmă, FCSB se întorcea din deplasarea de la Călărași cu un singur punct, la fel s-a întâmplat și în meciul de la Chiajna, disputat luni, cu Concordia. Astfel, FCSB ocupă în continuare locul 3 din clasament, la egalitate cu U Craiova, ambele cu cte 45 de puncte.   

Jucătorii de la Concordia, au stat bine fizic în teren, au alergat mult, fiind de multe ori primii la minge. Am putut remarca pe Grădinaru și Marius Alexe, doi jucători cu calități excelente. Cele mai mari ocazii de gol, au fost de partea FCSB, având două bare și puteau beneficia de un penalty, pe finalul reprizei secunde, neacordat de centralul partidei, Adrian Cojocaru, deși era la câțiva metri de fază. De la FCSB, s-au făcut remarcați Man și Coman.

Nemulțumit de scor și de faptul că, centralul Adrian Cojocaru, nu a acordat penalti pentru FCSB, managerul echipei Mihai Stoica, a apărut în câteva cadre la televiziunea Digi, cu reproșuri și la adresa echipei rivale, CFR Cluj, pe un ton destul de agresiv, asemănător ultrașilor din galerie.

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat după egalul obținut la Chiajna, la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, nu am câștigat. Eu cred că n-am făcut un meci foarte rău, am avut și mai multe ocazii din care puteam înscrie, în prima repriză Man, în a doua parte Coman. Din păcate, când nu înscrii, meciul devine mult mai greu, deoarece intri și în criză de timp. Jucătorii au încercat să marcheze, au dat tot ce-au putut. Normal, mai sunt și zile nu foarte bune. Poate n-am fost mai inspirați în față, în atac și n-am reușit să băgăm mingea în poartă. Nu am ce să le reproșez băieților. Au vrut, au avut determinare, au alergat, dar n-a fost să fie. După ce am văzut eu, chiar în ultimul minut a fost și un penalty acolo, dar nu neapărat este vina arbitrajului. Trebuia ca noi să înscriem, să ne facem meciul mai ușor.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Barca-Real-1-1-Copa-del-Rey

Citește și: Barcelona și Real Madrid, au terminat la egalitate pe Camp Nou, scor 1-1, în Copa Del Rey

În fața unei asistențe de 92000 de spectatori, la un meci de mijlocul săptămânii, cele două echipe, Barcelona și Real Madrid, au terminat la egalitate...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X