logo logo
Fotbal flash

După egalul cu Randers, CFR Cluj a obținut primul punct în grupa D, a Conference League

01 octombrie 2021

 

Card image

În etapa a 2-a a UEFA Conference League, într-o partidă a grupei D, CFR Cluj a terminat la egalitate cu echipa daneză Randers, scor final 1-1. În Superliga daneză, Randers ocupă locul 4, după 10 etape.

Golurile de pe stadionul Dr Constantin Rădulescu, au fost marcate de Claudiu Petrila, minutul 68, din pasa lui Deac, pentru CFR Cluj, respectiv Alhaji Kamara, minutul 41, cu o reluare cu capul în urma unui corner, pentru Randers.

Deși jocul a fost unul de luptă, mai mult la mijlocul terenului, cele mai mari ocazii de gol și le-au creat oaspeții, în minutul 5, prin Oliver Bundgaard, apoi a urmat ocazia lui Tosin Kehinde, din minutul 59, în ambele situații, portarul echipei CFR Cluj, Cristiano a reușit să evite golul. A urmat în minutul 66, ocazia aceluiași Tosin Kehinde, care a trimis mingea în bara transversală.

În clasamentul grupei D, pe prima poziție se află AZ Alkmaar, cu 4 puncte, urmată de Jablonec, cu 3 puncte. Locul 3 este ocupat de Randers, cu 2 puncte și pe locul 4 se află CFR Cluj, cu 1 punct. În etapa a 3-a, CFR Cluj va evolua din nou pe teren propriu, cu AZ Alkmaar, iar Randers va evolua tot în deplasare cu Jablonec. Partidele se vor disputa pe data de 21 octombrie.

Declarația lui Claudiu Petrila, după egalul obținut de CFR Cluj cu Randers

Autorul golului echipei CFR Cluj, Claudiu Petrila, a declarat la finalul partidei cu Randers, disputată joi, pe pagina oficială de Facebook a clubului CFR Cluj, următoarele: „A fost foarte greu în această seară, am întâlnit o echipă bună. Știam că cei din Danemarca sunt foarte agresivi și masivi, dar zic că, am făcut față cu brio. Din păcate, n-am reușit să câștigăm astăzi, dar o să facem duminică cu siguranță. Este primul meu gol în Europa, o să rămână amintire, dar din păcate, nu a fost golul victoriei. Mai avem încă 4 meciuri în grupă, din păcate în Cehia n-am făcut o figură prea frumoasă, dar sper să o facem în continuare.”

.

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După 7 victorii consecutive, CFR Cluj înregistrează primul eșec, scor 0-1 cu FC Botoșani

 

Card image