București, 21 Februarie 2019

După dubla cu Atletico, este posibil ca Juventus să nu prindă sferturile Champions League

../Imagini-002-2019/Atletico-Juventus-2-0

După ce în urmă cu două sezoane, Juventus pierdea finala Champions League, cu Real Madrid, în sezonul trecut a fost eliminată în sferturile competiției tot de Real Madrid, iar în acest sezon este posibil să nu prindă sferturile.    

După meciul tur din optimile UCL, cu Atletico, disputat miercuri la Madrid pe stadionul Wanda Metropolitan, în fața a 67000 de spectatori, scor 0-2, Juventus are șanse mici să răstoarne rezultatul, peste trei săptămâni la Torino pe stadionul Allianz. Cele două goluri ale echipei Atletico au fost marcate de Giménez, 78' și Godín 83'. Echipei Atletico, condusă de pe bancă de tehnicianul Diego Simeone, i sa refuzat un penalty și un gol marcat de Alvaro Morata, de către arbitrajul video asistent, la scorul de 0-0.

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, transferat în acest sezon de la Real Madrid, care a făcut un meci bun, avea ca obiectiv cu Juve să câștige cea de-a 6-a finală a UCL din cariera sa, cu trei cluburi diferite, dintre care a 4-a consecutivă.

Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat la finalul meciului pierdut cu Atletico, conform site-ului oficial al clubului Juventus, următoarele: „Sunt mult mai obișnuiți să joace jocuri de acest tip decât noi. Au rămas în joc chiar dacă nu au strălucit, în timp ce noi, am făcut greșeli în a doua repriză, așa că trebuie să avem încredere în meciul retur. Știam că Atletico te face să joci "prost" și că, pentru a câștiga, trebuie să rămâi sus. Acum este dezamăgire, dar trebuie să credem că putem răsturna rezultatul. Nu va fi ușor, va trebui să fim buni și ordonați, ceea ce nu am făcut în seara asta, chiar și după ce am suferit cel de-al doilea gol, ceea ce ne-a făcut să riscăm mai mult, însă 2-0 poate fi răsturnat, este inutil să te plângi".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Astra-Viitorul-3-0

Citește și: Cu Alibec în mare vervă, Astra învinge FC Viitorul, scor 3-0 și urcă două locuri în clasament

Vineri, în primul meci al etapei a 23-a, disputat la Giurgiu, formația Astra a câștigat cu FC Viitorul, la un scor categoric de 3-0, urcând...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X