../Imagini-09-2020/Rapid-U_Cluj-1-0

După două victorii consecutive, Rapidul este la 4 puncte de prima poziție a clasamentului

București, 20 Noiembrie 2020

Joi, într-o partidă restantă a etapei a 10-a din Liga a 2-a, Rapid a reușit să învingă Universitatea Cluj, cu scorul de 1-0 și să se apropie la 4 puncte de prima poziție a clasamentului, ocupând momentan locul 7, cu 19 puncte, tot atâtea câte au și echipele Gloria Buzău (locul 4), Metaloglobus și Viitorul Tg. Jiu.

Singurul gol al partidei, a fost înscris în minutul 56, autor Rareș Ilie, după un contraatac și un șut plasat din mijlocul careului. În afara golului, Rapid putea câștiga și mai clar, atunci când, în minutul 81, Drăghiceanu scăpat singur spre poartă, trimite din marginea careului în bara transversală.

Trebuie să mai menționăm că, la partida disputată la baza de pregătire a FRF, a asistat și antrenorul Edy Iordănescu, un posibil înlocuitor al interimarului Rapidului, Mihai Iosif. În etapa următoare, mai precis duminică, Rapid va evolua în deplasare cu Aerostar Bacău, echipă ce a administrat luni, o înfrângere categorică în deplasare echipei Petrolul, scor 4-1.

Declarația antrenorului Mihai Iosif (Rapid), după succesul cu U Cluj:

Antrenorul interimar al echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat după victoria cu U Cluj, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Îmi era dor de această victorie, am trăit și duminică aceleași momente (n.r. după victoria cu Farul). Sunt mulțumit de jocul echipei, eu cred că arătăm din ce în ce mai bine și cred că acest joc l-am controlat în cea mai mare parte. Am avut câteva ocazii foarte mari și per total, suntem mulțumiți cu toții, atât de joc cât și de victorie."

După schimbarea lui Cătălin Țâră, care fusese introdus pe parcursul primei reprize, Mihai Iosif a declarat în încheiere: „Era normal să plece supărat, din motive tactice, am decis să-l schimb, după aproape 45 de minute.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X