logo logo
Fotbal flash

Dinamo și Rapid și-au împărțit punctele, ambele echipe mulțumite de rezultat

24 octombrie 2021

 

Card image

Sâmbătă pe stadionul Dinamo, într-un derby bucureștean din cadrul etapei a 13-a, al Ligii 1, reluat după 6 ani de absență, Dinamo și Rapid, au terminat la egalitate, scor final 1-1, rezultat care mulțumește pe toată lumea.

Dinamo a deschis scorul prin Gabriel Torje, în minutul 55, cu un șut puternic din interiorul careului, iar pe finalul întâlniri, mai exact în minutul 90+1, Nicolae Carnat a reușit golul egalizator pentru Rapid, tot în urma unui șut puternic, din marginea careului.

Dinamo a avut inițiativa, a fost echipa care și-ar fi dorit victoria mai mult, dar nu a putut să gestioneze finalul de meci, diferența fiind făcută de rezervele trimise în teren ale Rapidului, de antrenorul Mihai Iosif, fiind vorba de Nicolae Carnat, Alexandru Ioniță, Alami și Rareș Ilie.

În urma acestui rezultat, Dinamo are 8 puncte și nu a reușit să evadeze de pe locul 15. Chiar în cazul unei victorii, rămânea pe același loc, datorită golaverajului destul de precar. În schimb, Rapid are 22 puncte și rămâne cel puțin provizoriu pe locul 6.

Declarația lui Gabi Torje, după rezultatul Dinamo-Rapid, 1-1

Atacantul dinamoviștilor, Gabriel Torje, care a făcut o partidă excelentă, a declarat după egalul cu Rapid, la televiziunea Digi, următoarele: „După marcarea golului, am cedat puțin teren și a fost greu să rezistăm 30 de minute doar apărând-une. N-am mai ținut de minge, am făcut greșeli. La ultima fază și eu puteam să dau minge lungă. După meci, antrenorul mi-a explicat ce era mai bine de făcut în situația aceea, eram conștient și eu, imediat după ce mi-a luat mingea și nu era fault, era mai bine să fi degajat. Îmi pare rău că, am muncit cu toții foarte mult astăzi și din nou, o execuție de generic, ne face să nu plecăm fericiți acasă. Nu mai spun nimic de golul meu, aș fi preferat să nu dau gol, să fi fost un autogol și să câștigăm noi cu 1-0.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

După victoria cu Italia, Spania va juca finala Ligii Națiunilor cu Belgia sau Franța

 

Card image