v
logo logo
Fotbal flash

Dinamo și Petrolul, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă din etapa a 7-a

27 august 2023

 

Card image

Sâmbătă, pe stadionul Arcul de Triumf, cu un gazon deplorabil, Dinamo și Petrolul au terminat la egalitate, scor 1-1, după un joc de slabă factură tehnică și plictisitor, cu multe faulturi inutile, de ambele părți.

Golurile au fost marcate în prima parte a meciului, în urma unor gafe ale apărărilor fiecărei echipe. Astfel, în minutul 22, Dinamo reușea să deschidă scorul prin Goncalo Gregorio, pentru ca, în minutul 37, Zoran Petrovic reușea să egaleze pentru Petrolul, cu un șut din mijlocul careului.

În afara celor două goluri, fiecare echipă a mai avut câte o mare ocazie de gol. Astfel în minutul 18, atacantul echipei Dinamo, Dennis Politic, a trimis mingea în bara porții lui Zima, iar în minutul 86, atacantul lui Petrolul, Mihai Roman, a reluat cu capul, mingea nimerind bara transversală.

După acest scor, Dinamo totalizează 8 puncte în clasament, ocupând locul 8, iar Petrolul cu 12 puncte, urcă pe locul 4, în clasamentul Superligii. În etapa următoare, Dinamo se va deplasa în Giulești, pentru jocul de vineri cu Rapid, iar Petrolul va primi în aceiași zi, vizita echipei Oțelul Galați.

Declarația antrenorului echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, după egalul cu Petrolul

Antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a declarat după egalul cu Petrolul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am pregătit meciul pentru un joc direct, pentru un joc în care să sară mai mult linia de mijlocași. Avem anumite automatisme și reflexe, care le-am creat în timp. Nu prea a fost prea mult fotbal în seara asta, a fost o luptă, cu încercarea jucătorilor de a se ține în echilibru, încrâncenare. Rămân cu un gust amar, să văd cea mai bună suprafață de joc, care a devenit destul de impracticabilă. Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazonul.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Surpriza etapei a 3-a, Poli Iași câștigă pe terenul Campioanei în exercițiu Farul Constanța

 

Card image