../Imagini-09-2020/Constantin-Budescu

Dinamo și Astra, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-o partidă restantă din etapa a 9-a

București, 15 Noiembrie 2020

Sâmbătă, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo și Astra, ocupantele ultimelor locuri din clasament, au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida restantă din etapa a 9-a. Golurile au fost marcate de Magaye Gueye, minutul 57, pentru Dinamo, respectiv Valentin Gheorghe, minutul 48, pentru Astra.

Partida a fost una de slab nivel tehnic, în afara golului, Dinamo nu a mai expediat nici un șut pe spațiul porții. În multe situații de atac ale dinamoviștilor, pasa decisivă a lipsit și se observă faptul că, lipsa omogenității echipei continuă să-și pună amprenta pe un joc, care nu se leagă.

În minutul 81, Astra Giurgiu putea beneficia de un penalty, la un fault în careu asupra lui Azulay, însă arbitrul de centru, Andrei Chivulete nu a acordat lovitura de pedeapsă. La reluările de faze, s-a putut vedea faultul în care se impunea penalty.

Datorită lipsei rezultatelor, cu Cosmin Contra pe bancă, este posibilă demiterea acestuia. Astra Giurgiu, aflată în aceiași situație, după ce l-a așteptat pe Edi Iordănescu și-a numit alt antrenor principal, în persoana lui Eugen Neagoe. În etapa următoare, mai precis vineri, Dinamo va întâlni tot acasă pe FC Voluntari, în vreme ce Astra se va deplasa la Mediaș, pentru partida cu Hermannstadt, ce va avea loc duminică.

Declarațiile mijlocașului echipei Dinamo, Paul Anton, după partida cu Astra:

După meci, mijlocașul echipei Dinamo, Paul Anton, a declarat la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Continuăm să facem greșeli pe faza defensivă, cei de la Astra, la prima ocazie mai serioasă, ne-au taxat. Este clar că, omogenitate nu există, au venit foarte mulți jucători noi, însă sperăm să avem și omogenitate. Am controlat jocul, dar din păcate, n-am reușit să fim mai incisivi, să creăm mai ulte șanse și să înscriem. Noi suntem focusați să ne facem datoria pe partea sportivă și să urcăm în clasament. Au fost multe promisiuni, neonorate din partea conducerii și este normal să existe o neîncredere. Nu regret că am venit la Dinamo, încerc să-mi fac treaba cât mai bine."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X