../Imagini-09-2020/Dinamo-Voluntari-3-0

Dinamo s-a descătușat și învinge FC Voluntari, la scor de neprezentare

București, 21 Noiembrie 2020

După atâtea frământări la club, în care jucătorii nu și-au primit salariile de câteva luni, în sfârșit pe linie sportivă, jucătorii și-au făcut datoria și au câștigat cu scorul de 3-0, partida disputată vineri pe stadionul Dinamo, din cadrul etapei a 11-a, cu FC Voluntari.

Prima repriză a fost una destul de aprig disputată, dar fără goluri în vreme ce în partea a 2-a, după schimbările efectuate de tehnicianul Cosmin Contra, Dinamo a reușit să marcheze de trei ori, prin Paul Anton, minutul 60 și Borja Valle, minutele 67 și 87. În afara golurilor înscrise, fiecare echipă a mai avut câte o bară, mai întâi cei de la FC Voluntari, în minutul 47, prin Ricardinho, apoi în minutul 60, Nemec (Dinamo), a trimis în bara porții lui Rodriguez.

După acest rezultat, care coincide cu primul succes al echipei Dinamo, pe propriul teren, aceștia urcă o poziție în clasament (locul 14), egalând la puncte FC Argeș (locul 15), ambele echipe cu câte 9 puncte, despărțite de golaveraj. În etapa viitoare, Dinamo se va confrunta la Pitești cu FC Argeș și dacă continuă să joace așa cum a făcut-o în repriza secundă cu FC Voluntari, rezultatul va fi unul pozitiv.

Declarația mijlocașului Paul Anton (Dinamo), după victoria cu FC Voluntari:

Mijlocașul echipei Dinamo, Paul Anton, autorul primului gol și declarat omul meciului, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, după victoria cu FC Voluntari, următoarele: „Echipa noastră a arătat bine în seara aceasta, ne-am creat foarte multe ocazii, puteam înscrie mult mai mult. Cel mai important este că am câștigat și mă bucur c-am reușit să spargem gheața, în condițiile în care suntem. Sperăm ca pe plan sportiv, să creștem de la meci la meci și să încercăm să urcăm în clasament. Încercăm să ne detașăm de problemele care sunt și care nu țin de plan sportiv și să ne motivăm, pentru că jucăm la Dinamo, un club important, cu o istorie în spate, cu niște fani senzaționali, care întotdeauna ne-au susținut. Dedicăm victoria aceasta fanilor. La club este vorba de nesiguranță, ați văzut că săptămâna trecută, a fost făcută o declarație oficială că ne vor intra banii în cont, astăzi este vineri și banii n-au ajuns! Nesiguranța ne doare pe noi, pentru că nu știm ce se va întâmpla. Au fost multe promisiuni, care nu s-au onorat și atunci există nesiguranță în sânul echipei și asta ne apasă. Nu lipsa banilor este problema, ci promisiunile neonorate!”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X