București, 02 Februarie 2020

Dinamo mai speră în calificarea pentru play-off, după jocul excelent și victoria cu Astra

../Imagini-01-2020/Denis-Alibec

Cu trei etape înaintea finalului campionatului regular, Dinamo a învins sâmbătă pe propriul teren Astra, scor 2-0, după un joc excelent și mai speră într-o minune să se poziționeze în grupul celor șase echipe de play-off. Calificarea dinamoviștilor în play-off, depinde și de jocul rezultatelor, dar în primul rând trebuie să nu iardă niciun punct din cele trei partide rămase.

Astfel Dinamo va juca în deplasare cu FC Voluntari și Gaz Metan și acasă cu FCSB, toate meciurile fiind mult mai grele pentru trupa lui Uhrin, decât meciul cu Astra, iar cel mai important este ultimul cu Gaz Metan.

Cel mai important lucru pentru Dinamo, este jocul echipei, mult schimbat în bine după reluarea campionatului. Echipa a evoluat practic fără greșeli majore, cu o determinare cum nu s-a mai putut vedea, cel puțin în această ediție de campiionat. Golurile marcate de Perovic, în minutul 64 și Ricardo Grigore, minutul 73, au fost firești, ținând cont de replica palidă a adversarului.

Reacții după partida Dinamo- Astra

Tehnicianul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat după victoria cu Astra, la televiziunea Digi, următoarele: „Am câștigat, după un joc bun, încă de la început, am rămas concentrați. Astra are jucători puternici, are golgheteri în teren. Toată lumea a jucat bine și mulți dintre ei vor juca și cu Voluntari. L-am felicitat pe Fabbrini pentru obținerea penalty-ului și pentru modul în care a jucat. Nu vreau să evidențiez pe altcineva, dar Fabbrini a fost un jucător foarte important.”

Atacantul echipei Astra, Denis Alibec, a declarat, după meci, la același post TV, următoarele: „N-am avut atitudine în joc, am jucat parcă cu frică cu Dinamo, având în vedere că i-am bătut mereu pe unde i-am prins. Am greșit toate pasele. Legat de arbitraj, nu ai cum să nu vezi niște lucruri foarte simple, pe care le-am văzut și eu din jumătatea adversă. Am suferit foarte tare la mijlocul terenului, prin lipsa lui Budescu și Răduț. Părerea mea este că Fabbrini le-a făcut tot jocul. Pentru depunctarea noastră este vina conducerii, iar pentru punctele pierdute astăzi, este vina noastră.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Dinamo-v-Dynamo-Dresda-0-1

 

Citește și: Dinamo pierde primul amical în cantonamentul din Spania, cu Dynamo Dresda

Prima partidă amicală a echipei Dinamo București, disputată miercuri în localitatea Benahavis, de lângă Marbella, împotriva echipei Dynamo Dresda...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X