București, 10 Februarie 2019

Dinamo învinge în deplasare Sepsi, reușind să lege două victorii consecutive

../Imagini-001-2019/Dan-Nistor

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, într-un meci al etapei a 23-a, din Liga 1, Dinamo a reușit victoria cu scorul de 1-0 și continuă să spere că va prinde matematic, un loc de playoff. Singurul gol, a fost marcat de către Dan Nistor, în minutul 57, dintr-un penalty obținut de Zenke.   

Cei de la Sepsi, nu au jucat rău, au avut și două bare, dar dinamoviștii și-au dorit mai mult victoria. Jocul echipei lui Mircea Rednic, cu noile achiziții valoroase, începe să se lege din ce în ce mai bine, iar în acest sens, putem remarca evoluțiile lui Klimavicius, Aliji, Jaadi și Montini.

Cu 28 puncte și cu trei etape înainte de finalul ediției regulare de campionat, Dinamo se situează pe locul 10 în clasament, fiind la 5 puncte în spatele ultimului loc de playoff, ocupat de Sepsi.

Autorul singurului gol, Dan Nistor, a declarat după victoria cu Sepsi, la televiziunea Digi, următoarele: „În primul rând, ne bucurăm că am reușit să câștigm, am mai acumulat trei puncte, am făcut 28 și ne va aștepta un meci destul de greu, cel de acasă cu FC Botoșani. Jucătorii lor, cât și publicul, au pus o presiune mare în ultima parte a meciului. Eu zic că a fost un joc frumos și cred că am meritat victoria. Câteodată, norocul ține cu cei buni și cu cei puternici, chiar dacă ei au avut două bare. Cu siguranță la meciul cu Botoșani, vor veni foarte mulți suporteri. Eu unul nu mă gândesc la playoff, pentru noi, acum nu avem nicio presiune. Trebuie să câștigăm meciul cu Botoșani și dacă sorții ne vor duce în playoff, cu atât mai bine.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Real-Madrid-v-Girona-4-2

Citește și: Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid învinge Girona, scor 4-2, în prima manșă a sferturilor Cupei Regelui

După victoria de Joi, din prima mașă a sferturilor de finală a Cupei Regelui din Spania, scor 4-2 cu Girona, Real Madrid are prima șansă...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X