logo logo
Fotbal flash

Dinamo eliminată din Cupa României de FC Argeș, deoarece nu au gestionat bine finalul de meci

27 octombrie 2021

 

Card image

La fel ca în jocul precedent din campionat, atunci când Dinamo a fost egalată în ultimul minut de joc de Rapid și în partida din cadrul Cupei României, disputată marți, nu au reușit să gestioneze bine finalul de meci, după ce au condus pe tabela de marcaj.

După o primă repriză mediocră, din punct de vedere al calității jocului și al ocaziilor de gol, în repriza secundă, Mircea Rednic a efectuat două schimbări la pauză, înlocuind linia de atacanți, iar după numai 4 minute, Cătălin Țâră a reușit să deschidă scorul, din pasa genială a lui Gabi Torje.

Antrenorul piteștenilor Andrei Prepeliță, a efectuat și el schimbări inspirate, introducând printre alții pe Mihai Ișfan în minutul 60, în locul lui Palic. Mihai Ișfan a reușit golul egalizator în minutul 78, iar când toată asistența se pregătea de reprizele suplimentare, în minutul 90+4, Cristi Dumitru a reușit golul victoriei și totodată calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul celor de la Dinamo, Mircea Rednic, este conștient că mai are mult de muncă, pentru omogenitatea lotului, mai ales după transferurile efectuate în ultima perioadă și speră ca după întreruperea campionatului, datorită jocurilor Echipei Naționale, să mai pună la punct anumite lucruri, iar din iarnă, speră ca Dinamo să arate altfel.

Reacția lui Andrei Prepeliță, după victoria din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, scor 2-1

Antrenorul echipei FC Argeș, Andrei Prepeliță, a declarat după victoria din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, scor 2-1, la televiziunea Digi, următoarele: „Este plăcut să câștigi în ultimul minut, dar cred eu că am făcut un joc bun. Am avut încredere în toți jucătorii, au mai apărut pe parcurs și câteva modificări. Prima repriză am controlat-o, am avut câteva oportunități de a marca, dar la începutul reprizei a doua, le spusesem să fie concentrați primele 10 minute, iar la o fază care nu spunea nimic, o minge în spatele fundașilor și am primit acel gol. Am început apoi să presăm. Astăzi și pasa și demarcarea lui Ișfan, au fost corecte și l-au lăsat unu la unu cu portarul. S-a văzut experiența lui Latovlevici, a întors doi adversari, a tras la poartă, mingea a fost respinsă, iar Cristi Dumitru, a fost unde trebuia.”

Autor, Alexandru Neata

Publicitate,

 

P

România pierde cu Germania, dar are șanse mari de a prinde locul 2 în grupa J

 

Card image