Dinamo a remizat cu Sepsi, scor 0-0 și șansele de accedere în playoff se diminuează

București, 14 februarie 2021

../Imagini-02-2021/Dinamo-Sepsi-0-0

Sâmbătă, pe stadionul din Ștefan cel Mare, într-o partidă a etapei a 23-a din Liga 1, Dinamo și Sepsi, au terminat nedecis, scor 0-0, după un joc plictisitor, lipsit de faze spectaculoase de gol, cu multe pase greșite de ambele părți și faulturi inutile. Ținta faulturilor, ca și în meciurile anterioare, a fost mijlocașul lui Dinamo, Diogo Fabbrini.

Singura mare ocazie de gol a aparținut dinamoviștilor, cu cinci minute înaintea finalului de meci, când puteam asista la un autogol, atunci când Aganovic a vrut să degajeze un balon, iar mingea a nimerit stâlpul propriei porți, apărate de Niczuly.

După acest rezultat, Sepsi ocupă locul 4, cel puțin provizoriu, cu 35 puncte, iar Dinamo, cu 26 puncte, ocupă tot provizoriu, locul 10. În etapa următoare, Sepsi va întâlni sâmbătă la Sfântu Gheorghe formația Academica Clinceni, iar Dinamo se va deplasa la Giurgiu, pentru jocul cu Astra. Fără Budescu în formație, Astra se luptă pentru evitarea retrogradării, ținând cont de faptul că, ocupă locul 13 în clasament, etapa trecută a pierdut la Pitești, iar astăzi evoluează la Iași, împotriva ultimei echipe din clasament.

Declarația antrenorului Ionel Gane (Dinamo), după egalul cu Sepsi

Antrenorul echipei Dinamo, Ionel Gane, a declarat după egalul înregistrat cu Sepsi, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „În ultimul timp, am întâlnit echipe importante din campionat, de două ori FCSB-ul, am întâlnit Craiova și acum Sepsi, așa că, efortul a fost maxim. Eu cred că astăzi, rezultatul este unul echitabil. Nu au fost foarte multe ocazii, sau un joc spectaculos, dar în schimb a fost un meci de luptă, între două echipe bune și am avut și noi situațiile noastre, mai ales în a doua repriză, când puteam marca. Este un punct câștigat, mai sunt multe meciuri de jucat și sperăm.”

„La pauză, i-am spus arbitrului Chivulete că, au fost multe faulturi asupra lui Fabbrini și că adversarul care l-a faultat de multe ori, merita un cartonaș galben, așa că mi-a dat mie galben în a doua repriză”, a mai spus în încheiere Ionel Gane.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X