București, 16 Iunie 2019

Deportivo învinge Malaga, scor general 5-2 și va juca finala pentru accedere în La Liga

../Imagini-005-2019/Malaga-Deportivo-0-1

Deportivo la Coruna va juca finala pentru promovare în La Liga și trimite Malaga la un alt an în a doua Ligă spaniolă. Echipa lui Martí și-a apărat rezultatul din tur de 4-2, obținând o a doua victorie în retur, prin golul din minutul 81, al lui Bergantiños, la o gafă a portarului Munir. Málaga a luptat din toate puterile, dar nu a putut obține mai mult, având și două bare.

Antrenorul echipei Malaga, Víctor Sánchez a declarat sâmbătă, după ce a pierdut cu 0-1 împotriva Deportivo și eliminarea din playoff-ul pentru promovarea în Liga Santander, conform cotidianului spaniol AS, următoarele: „Au fost două sau trei acțiuni specifice în joc, iar acest lucru a făcut diferenta, iar rivala a fost mai puternică în ambele meciuri și-a meritat calificarea. Trebuie să fim foarte mândri de fanii noștri, care au fost speciali.”

Astăzi se joacă returul celei de a doua semifinale, Albacete - Mallorca. De şase ani visează Mallorca la revenirea în La Liga, iar acum este tot mai aproape de finala playoff-ului pentru promovare, când se vor confrunta cu Deportivo la Coruna. În partida tur, Mallorca a cștigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Albacete. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Liverpool-castiga-Champions-League

 

Citește și: Liverpool câștigă al 6-lea trofeu Champions League, după victoria din finala cu Tottenham, scor 2-0

După ce, anul trecut Liverpool pierdea finala Champions League, cu Real Madrid, scor 3-1, de data aceasta a reușit să cucerească cel de-al 6-lea trofeu...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X