București, 04 Decembrie 2019

Denis Man, autorul golului victoriei în partida cu Iași: „Părerea mea este că meritam să câștigăm”

../Imagini-008-2019/Iasi-FCSB-1-2

FCSB a reușit să obțină toate punctele puse în joc, în partida din etapa a 19-a, disputată marți la Iași, cu Politehnica, scor 2-1 și se menține în grupul echipelor ce se vor califica pentru play-off.

Politehnica a reușit să deschidă scorul prin Andrei Cristea, în minutul 15, după un contraatac rapid, care a luat prin surprindere întreaga apărarea a FCSB-ului. Echipa condusă de pe bancă de Bogdan Vintilă, a revenit în joc, reușind egalarea dintr-un penalty obținut și transformat de Florin Tănase, în minutul 31.

În minutele de prelungiri ale partidei, FCSB a dat lovitura prin Denis Man, care a marcat golul victoriei, în urma unui șut bine plasat pe colțul lung.

Arbitrului Istvan Kovacs, i se poate reproșa faptul că, nu a acordat al doilea cartonaș galben lui Iulian Cristea, la o fază în care l-a faultat pe Andrei Cristea, în calitate de ultim apărător, din prima parte a reprizei a 2-a.

Una peste alta, victoria echipei FCSB este meritată, a avut o posesie mai bună și și-a creat mult mai multe siruații favorabile de gol, ratate de multe ori cu seninătate. Cea mai mare ocazie de gol ratată, a fost cea a lui Florin Tănase, din minutul 24, când a trimis mingea în bara transversală a porții lui Denis Rusu.

Autorul golului victoriei, Denis Man, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Mă bucur în primul rând pentru victorie, am muncit mult în acest meci și părerea mea este că meritam să câștigăm. N-am mai marcat de mult, având în vedere că scap de o accidentare și dau de alta. N-am ce să fac, o să muncesc în continuare și toate vor veni de la sine.”

Întrebat că ar fi în atenția celor de la Sevilla, Denis Man a spus: „Mă bucur de fiecare dată când se vorbește despre mine, înseamnă că sunt apreciat și se vede că muncesc, dar în această seară, vreau să mă gândesc la victoria echipei mele și vedem ce va fi pe viitor.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Daniel-Pancu

 

Citește și: Rapid învinge Pandurii, scor 4-0 și urcă provizoriu pe locul 3, al clasamentului ligii secunde

După o perioadă de secetă, cu privire la evoluțiile neconcludente, Rapid leagă două victorii consecutive și urcă cel puțin...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X