Declarația lui Mirel Rădoi, cu o zi înaintea meciului amical cu Georgia

București, 02 Iunie 2021

../Imagini-06-2021/Mirel-Radoi

După ratarea calificării la turneul final al Campionatului European de fotbal și un start aproape compromis, în preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar-2022, Naționala României, sub comanda lui Mirel Rădoi, va disputa amicalele cu Georgia, de miercuri 02 Iunie, orele 21:45, stadionul Ilie Oană și Anglia, duminică 06 iunie, din deplasare, pe stadionul Riverside din Middlesbrough, orele 19:00.

Partida amicală cu Georgia, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Grecia, având-ul la centru pe Tasos Sidiropoulos și va fi transmisă în direct la televiziune, pe canalul ProTV, începând cu orele 21:45.

Următorul joc oficial al României, este planificat pe data de 02 Septembrie, în deplasare cu Islanda, ce va conta în preliminariile Cupei Mondiale. Reamintim că, în grupa J, România după trei jocuri disputate, soldate cu o victorie și două înfrângeri, ocupă locul 4.

Declarația selecționerul Mirel Rădoi, înaintea amicalului cu Georgia

Marți, cu o zi înaintea amicalului cu Georgia, selecționerul Mirel Rădoi, a susținut conferința de presă oficială, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor. Întrebat dacă, cele două adversare Georgia și Anglia sunt potrivite pentru meciurile oficiale din toamnă, Mirel Rădoi a spus: „Sunt potrivite ca adversare și pentru ce vom urmări la meciurile oficiale din toamnă, în plus, căutăm și evoluția jucătorilor care o să participe la JO și sunt două jocuri importante pentru ceea ce urmează în perioada următoare.”

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă cluburile vor lăsa jucătorii pentru JO de la Tokyo, răspunzând: „Președintele FRF a trimis scrisori către toate cluburile și așteptăm să ne răspundă, unele au răspuns, dar deocamdată nu avem răspunsul tuturor cluburilor, până la o dată limită, care este menționată.”

Jurnaliștii de la ProTV, i-au adresat întrebarea lui Mirel Rădoi, privind prezența fanilor în tribune, după o lungă perioadă de absență, acesta a răspuns: „Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea, cel mai important este ca jucătorii să simtă fanii că sunt parte din aceiași echipă. Va fi o bucurie imensă pentru toată lumea.”

Despre atacantul Constantin Budescu, Mirel Rădoi a spus: „Mă bucură faptul că Budescu a slăbit, este un tip ambițios și când vrea să facă ceva, o face. A înțeles mesajul nostru de la Echipa Națională, că dacă ai o greutate în plus, nu poți să faci parte din acest grup. Chiar aseară când a ajuns, ne miram cu toții cât de bine arată, după ce a pierdut cele trei kg.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X