v
logo logo
Fotbal flash

Debut excelent cu o dublă, pentru Albion Rrahmani, în tricoul echipei Rapid

26 august 2023

 

Card image

După ce, în urmă cu șase zile, Rapidul reușea să învingă Campioana în exercițiu, Farul Constanța, vineri pe Ion Oblemenco, același Rapid a învins FCU Craiova, scor 5-3, după un meci spectaculos. După acest rezultat, Rapid urcă cel puțin provizoriu pe locul 3 al clasamentului, cu 11 puncte. FCU Craiova, ocupă tot provizoriu, locul 13 cu 6 puncte.

Debutul la Rapid al lui Albion Rrahmani, s-a produs la pauza meciului, atunci când l-a înlocuit pe Dugandzic, care a avut ceva probleme medicale. Golurile marcate de Rrahmani, unul mai frumos decât altul, au fost în minutele 65 și 90+1. Celelalte goluri au fost marcate de către Dugandzic, minutul 21 (Pen), Săpunaru, minutul 45 și Petrila, minutul 57.

Pentru FCU Craiova, au marcat Aurelian Chițu, minutele 4; 78 și Lacroix, minutul 48. Cu dubla realizată, Aurelian Chițu, urcă pe primul loc în clasamentul golgheterilor, alături de Dugandzic, ambii cu câte 6 goluri marcate.

În minutul 41, când scorul era 1-1, Rapid a mai beneficiat de un penalti, pe care l-a ratat Marko Dugandzic, trimițând puțin peste poarta lui Robert Popa. Rapid a meritat victoria, grație unui joc combinativ destul de bun, jucătorii au avut posesia cu un raport de 54/46 și un raport al șuturilor pe poartă de 7/5. Portarul echipei FCU Craiova, Robert Popa, s-a făcut remarcat în minutele 28 și 60, la șuturile lui Funsho și respectiv Borja Valle.

În etapa a 8-a, ce se va desfășura la începutul lunii septembrie, Rapid va evolua vineri pe Giulești, în derby-ul cu Dinamo, iar FCU Craiova va primi duminică, vizita echipei Campioanei în exercițiu, Farul Constanța.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Cristiano Bergodi, după victoria cu FCU Craiova

Antrenorul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat după victoria cu FCU Craiova, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am trăit cu emoții, nu am început bine meciul în începuturile celor două reprize, când am primit câte un gol, dar echipa a dat 5 goluri în deplasare și a avut o sumedenie de ocazii, penalty ratat. Trebuie felicitați băieții. Rrahmani este un jucător bun, pentru că se pliază și cu Marko, are tehnică, desface jocul pe benzi. Trebuie să îmbunătățim jocul în defensivă, trebuie reglat ceva. Sunt mulțumit de joc, astăzi s-a văzut un spirit de grup.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Chiar dacă au pierdut jocul cu FCSB, cei de la Oțelul au evoluat bine

 

Card image